1. december 2020
A Tall Bag of Bones, alias Frederik Damhus og Kar Roos, spiller tre koncerter 1. august med Urban Cowboys på Gentoftes handelsstrøg. Pressefoto
A Tall Bag of Bones, alias Frederik Damhus og Kar Roos, spiller tre koncerter 1. august med Urban Cowboys på Gentoftes handelsstrøg. Pressefoto
Foto: Karl Roos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På lørdag kan du opleve tre koncerter på én dag i Gentoftes gader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På lørdag kan du opleve tre koncerter på én dag i Gentoftes gader

1. august spiller A Tall Bag Of Bones og Urban Cowboys på Gentoftegade, Strandvejen og Jægersborg Allé

Villabyerne - 29. juli 2020 kl. 11:10

1.august byder på hele tre koncerter på handelsstrøgene i Gentofte med lokale musikere. A Tall Bag Of Bones og Urban Cowboys spiller hver sted cirka 50 minutter - og spiller med på hinandens musik.

I en særlig tid, hvor almindelige spillesteder m.m. ikke holder koncerter, er idéen at komme ud til borgerne i gadebilledet og give dem en kulturel oplevelse.

A Tall Bag of Bones byder på folk og pop med kærlighed til country og rockens energi, og udsendte deres debut-EP 29. maj.

Fakta
koncerter 1. august
10.30: Gentoftegade

12.30: Strandvejen 96 (ved genåbning af boghandel)

14.30: Jægersborg Allé 44 - ved Meny

Bag står de garvede singer-songwriters Frederik Damhus og Karl Roos. Sidstnævnte har de sidste 10 år undervist børn i musik i Gentofte Kommune og bor selv i Charlottenlund med sin familie.

Urban Cowboys frontmand er guitarist, sanger og sangskriver Rasmus Hedeboe, som bor med sin familie i Gentofte.

'Backyard Of My Heart' er første udspil med Urban Cowboys. Sangen er skrevet og indspillet med den hollandskfødte, Nashville-baserede sangskriver Jerusa van Lith. jesl

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

KONTAKT OS