30. marts 2020
En mand fik tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby sin anholdelse opretholdt i tre døgn. Han mistænkes for at have voldtaget en ti år yngre kvinde i sit hjem i Charlottenlund. (Arkivfoto)
En mand fik tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby sin anholdelse opretholdt i tre døgn. Han mistænkes for at have voldtaget en ti år yngre kvinde i sit hjem i Charlottenlund. (Arkivfoto)
Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På fri fod igen efter voldtægtsanklage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På fri fod igen efter voldtægtsanklage

Den anmeldte voldtægt på Lindegårdsvej i Charlottenlund har ikke ført til, at den sigtede er blevet varetægtsfængslet. Men sigtelsen er opretholdt

Opdateret 27. januar 2020 kl. 14:12
Villabyerne - 27. januar 2020 kl. 14:02
Af Gry Brøndum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 58-årige mand, der har været anholdt for voldtægt i sit hjem på Lindegårdsvej i sidste uge er fortsat sigtet, men blev ikke varetægtsfængslet i forbindelse med sagen.

Det oplyser anklagerfuldmægtig Amalie Rønberg fra Nordsjællands Politi til Villabyerne.

”Politiet fortsætter efterforskningen, hvorefter de skal tage stilling til, om der skal være en straffesag mod ham,” uddyber hun efter fredagens retsmøde.

”Det er vigtigt at pointere, at løsladelsen ikke er et udtryk for, at han er frifundet, fastslår Amalie Rønberg.

arrow Læs også: 58-årig anholdt i voldtægtssag
Vold og trusler

Manden, der blev fremstillet i grundlovsforhør tirsdag i sidste uge i Retten i Lyngby for lukkede døre, er anklaget for voldtægt efter grundlovens paragraf 216 stk. 1, der går ud på at have tiltvunget sig samleje med vold eller trusler.

Den forurettede er en kvinde på 48 år, som via en bekendt umiddelbart efter hændelsen, anmeldte den 58-årige mandag aften.

Ifølge hendes udsagn blev hun voldtaget mandag eftermiddag ved 17-tiden i mandens lejlighed på Lindegårdsvej.

Da grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, er offentligheden ikke bekendt med den forudgående relation mellem forurettede og anklagede.


KONTAKT OS