15. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Otte kvinder dømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otte kvinder dømt

Otte kvinder blev tirsdag dømt skyldige i en sag om bordeldrift på Lyngbyvej 231

Opdateret 03. marts 2021 kl. 14:56
Villabyerne - 27. september 2012 kl. 15:36
Af Jesper Bjørn Larsen

Tirsdag faldt der dom ved Retten i Lyngby mod en række kvinder, der alle har arbejdet på SMS Planet på Lyngbyvej 231, et bordel, der i november 2011 fik uventet besøg af Nordsjællands Politi.

Hårdeste dom faldt til bordelmutteren, der fik fire måneders betinget fængsel. Retten dømte også, at der skal konfiskeres 500.000 kr. hos kvinden, den gevinst, retten vurderer, hun har haft ved rufferiet.
Kvinden, der er beskyttet af et navneforbud, har under hele sagen nægtet sig skyldig.

arrow Læs også: 48-årig mand tiltalt: Drev bordel med 81 kvinder

"Hun erkendte, at der foregik prostitution på adressen, men hun sagde, det var en form for fællesskab, hvor de prostituerede arbejdede som selvstændige", forklarer anklagefuldmægtig Camilla Godfrey fra Nordsjællands Politi.

Ud over bordelmutteren var der rejst tiltale mod syv kvinder, der har ernæret sig ved at passe telefon på bordellet.

De fik alle betingede domme uden straffastsættelse for at have fungeret som mellemmænd i rufferi. En af dem fik tillige en straf på 30 dages betinget fængsel, fordi der på hendes vagt arbejdede en kvinde på under 21 år.

Alle de dømte ankede på stedet til Landsretten.

De prostituerede på bordellet var danske kvinder, der arbejdede der frivilligt. I retten kom det frem, at bordellet stadig eksisterer. Men om det kører videre under en ny ejer, eller om de ansatte prostituerede kører hver deres egen lille forretning, kom ikke frem.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS