9. maj 2021
Baryton Michael Lind, der har sunget cirka 20 større operapartier, synger Brams i Helleruplund Kirke på søndag 1. november.  Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Baryton Michael Lind, der har sunget cirka 20 større operapartier, synger Brams i Helleruplund Kirke på søndag 1. november. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Orgelfestival: Lindberg synger Brahms i Helleruplund Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Orgelfestival: Lindberg synger Brahms i Helleruplund Kirke

Næste koncert i orgelfestivalen er 1. november med Hanne Kuhlmann ved orglet

Villabyerne - 30. oktober 2020 kl. 16:53

I årets orgelfestival kan man i Helleruplund Kirke søndag 1. november kl. 16 opleve baryton Michael Lindberg og Hanne Kuhlmann på orgel.

arrow Læs også: Samspil & Samtale: Koncerterne på Bloom Institute fortsætter i november

'Vier ernste Gesänge' - de smukke, alvorlige sange af J. Brahms med tekster fra Prædikerens Bog - opføres her i en udgave for baryton og orgel. Desuden kan man høre musik af Mendelssohn samt 150-års jubilaren Louis Vierne.

Store opera-partier

Michael Lindberg er uddannet på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2003 og har siden da sunget ca. 20 større operapartier fortrinsvis på Den jyske Opera, Det kgl. Teater og Den ny Opera.

Hans repertoire omfatter roller som greven i 'Figaros bryllup', Marcello og Schaunard i 'La Bohème', Valentin i 'Faust', Ford i 'Falstaff', Malatesta i 'on Pasuale', Belcore i 'Elskovsdrikken', Sharpless i 'Madama Butterfly' og Eisenstein i 'Flagermusen'.

Michael Lindberg har sideløbende beskæftiget sig med lied- og oratoriegenren og haft koncertvirksomhed med samtlige danske symfoniorkestre og talrige kirker omkring f.eks. Bachs passioner, Händels Messias, Brahms' Requiem og Orff's Carmina Burana.

Hanne Kuhlmann blev allerede som 15-årig optaget på Det Jydske Musikkonservatorium i Aarhus. Senere blev det til studieophold i Paris og London, der op gennem 1990'erne gjorde hende til så dygtig en musiker, at hun vandt flere internationale orgelkonkurrencer. I København var hun inden da blevet optaget i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

I 2008 blev hun ansat som 2. organist i Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke. Og fire år senere fik hun stilling her som domorganist.

Der er gratis adgang til koncerten. jesl

arrow Unik koncert med Højgaard og Monrad på Hovedbiblioteket
30. oktober 2020 kl. 15:56 Opdateret: kl. 11:11
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

KONTAKT OS