12. april 2021
Rasmus Stuhr har overtaget Lysmesteren på Jægersborg Allé 19. Billedet blev taget kort inden decembers nedlukning. Lige som resten af Gentoftes små butikker genåbnede Lysmesteren 1. marts. Foto: Peter Klar
Rasmus Stuhr har overtaget Lysmesteren på Jægersborg Allé 19. Billedet blev taget kort inden decembers nedlukning. Lige som resten af Gentoftes små butikker genåbnede Lysmesteren 1. marts. Foto: Peter Klar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt lys på Alléen: Vil satse på dansk design

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt lys på Alléen: Vil satse på dansk design

Rasmus Stuhr har overtaget Lysmesteren på Jægersborg Allé 19. Butikken skal renoveres, men dens DNA - ekspertisen inden for belysning og lyskilder - skal bevares

Villabyerne - 04. marts 2021 kl. 13:27
Af Peter Klar

Belysningsforretningen Lysmesteren på Jægersborg Allé 19 er blevet overtaget af Rasmus Stuhr og en kompagnon.

arrow Læs også: Nyåbnet butik har byggestyring på hylderne

De driver også en Lysmesteren-forretning i Næstved og slog til, da de fik chancen for at købe den traditionsrige Charlottenlund-forretning, som var ejet af Bravida gennem el-installatøren H. Helbo Hansen.

"Jeg kommer selv fra møbelhandel, men interesserer mig meget for belysning. Det er nogle flotte og spændende produkter at arbejde med. Vi åbnede butikken i Næstved i oktober 2019 og har givet udtryk for, at vi gerne vil have flere butikker. Vi kiggede både på tallene, beliggenheden og historien i Charlottenlund, for DNA'et er stadig noget af det vigtigste ved en butik. Vi skal selvfølgelig videreudvikle butikken, men vi vil ikke fjerne de ting, der gør butikken til det, den er," siger Rasmus Stuhr og udpeger det særlige ved sin nye forretning i Charlottenlund:

"Her er et stort salg af lyskilder af alle slags, og medarbejderne er vanvittig dygtige til pærer. Jeg tror ikke, der findes mange andre steder, hvor du kan gå ind og spørge og få så meget at vide om pærer, små-el, stik og alle de ting, man kan hjælpe med her. De ting kommer vi til at holde fast i."

Renovering i vente

Selve butikkens udseende står derimod foran en forandring.

"Butikken er sidst renoveret i 2005, så vi vil gerne opdatere den til en 2021-butik med nyt inventar. Vi vil også kigge lidt på sortimentet, så vi får det bedst mulige ud af de kvadratmeter, vi har. Vi vil holde fast i de gode ting og hovedsageligt dyrke dansk og skandinavisk design. Og så skal Lysmesteren i Charlottenlund ellers bare fortsætte med at gøre det, forretningen har været god til i mange år - rådgive, vise og fortælle historien om de gode produkter inden for belysning," siger Rasmus Stuhr.

arrow Butikker fejrede genåbning med flag: Skønt og tiltrængt
03. marts 2021 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:27
arrow Ny butik giver rejseinspiration fra hele verden i gadeplan
08. januar 2021 kl. 09:37 Opdateret: kl. 09:32
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS