7. marts 2021
Claus Larsen skal i den grad i tænkeboks sammen med Michael Madsen og dér regne ud, hvordan pointene skal hentes, hvis den fremover skal stå på divisionsfodbold i Skovshoved. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Claus Larsen skal i den grad i tænkeboks sammen med Michael Madsen og dér regne ud, hvordan pointene skal hentes, hvis den fremover skal stå på divisionsfodbold i Skovshoved. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye ansigter i SIF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye ansigter i SIF

Efter afgang af flere markante profiler kan skovserne nu officielt melde om tiltrængt forstærkning

Villabyerne - 23. februar 2021 kl. 16:46
Af Ole Tradsborg

En lille håndfuld spillere har forladt SIF inden sæsonen genoptages i marts måned. Flere prøvespillere har følgelig skullet udfylde det tomrum, og nu kan klubben omsider glæde sig over tilgang af nye ansigter.

arrow Læs også: HIK mister sin cheftræner

Det er nu sikkert, at Nichlas Rohde (fra B1908) støder til klubben, og han får følgeskab af forsvarspilleren Christian 'Krølle' Klausen, der senest har spillet for Roskilde KFUM. Der meldes ligeledes om tilgang af Brønshøj-duoen Oliver Lassen og Devrim Sahin.

Til gengæld må klubben vinke farvel til sin sikre ankermand Thomas Gall, der ønsker at afprøve talentet på højere niveau.

Derfor er det nok ekstra glædeligt, at klubben kan hente sin tidligere målmand Frederik Mehder tilbage til Krøyersvej. Mehder har senest tørnet ud for TB på Færøerne.

Efter en række klare nederlag i de første træningskampe har skovserne efterhånden fundet melodien. Det blev således til sejr på 2-1 mod Vanløse (på to mål af Marco Sander), et hæderligt, men ærgerligt 0-1 nederlag mod Brønshøj samt en nullert i weekenden på Frederiksberg qua 0-0 mod FA 2000.

Skovshoved spiller yderligere to træningskampe, inden kampen om overlevelse og livsvigtige point starter den 13. marts hjemme mod HIK.

arrow Idrætsleder om genåbning: Det rykker ikke ret meget
24. februar 2021 kl. 16:46 Opdateret: kl. 16:46
arrow Skovshoved mister sin tredje profil
11. februar 2021 kl. 10:28 Opdateret: kl. 10:24
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS