15. oktober 2021
Lotte Klitfod er ny ledende overlæge i akutmodtagelsen. Pressefoto
Lotte Klitfod er ny ledende overlæge i akutmodtagelsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ledende overlæge i akutmodtagelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ledende overlæge i akutmodtagelsen

Lotte Klitfod er ny ledende overlæge i akutmodtagelsen på Herlev og Gentofte Hospital

Villabyerne - 21. juni 2021 kl. 09:26

Navne 1. september kan Herlev og Gentofte Hospital igen sige velkommen til Lotte Klitfod, der tiltræder som ny ledende overlæge i akutmodtagelsen.

Lotte Klitfod er speciallæge i karkirurgi fra 2010 og har arbejdet på Gentofte Hospital i mange år - senest som funktionsleder og overlæge på karkirurgisk klinik fra 2016-2019, hvor hun blandt andet var fagligt og strategisk ansvarlig for udviklingen i klinikken.

Lotte Klitfod kommer fra en stilling som stabslæge/overlæge i Sundhedsstrategisk Planlægning i Region Sjælland, og før det fungerede hun som sektionsleder og overlæge i Sundhedsstyrelsen i Center for Planlægning.

Vicedirektør Lisbet Ravn er glad for at kunne byde Lotte velkommen tilbage på Herlev og Gentofte Hospital:

"Lotte kommer med ledelseserfaring, lang klinisk erfaring, men også med viden og indsigt i sammenhængende patientforløb på tværs af specialer og sektorer. Jeg er derfor sikker på, at vi står med et stærkt afdelingsledelsesteam, der både kan og vil løfte opgaven med fremtidens akutte patientforløb," siger vicedirektør Lisbet Ravn i en pressemeddelelse fra Herlev og Gentofte Hospital.

Også Lotte Klitfod er glad for at komme tilbage.

"Det er med stor glæde, at jeg ser frem til at komme tættere på patienterne, der ligesom personalet skal opleve at være godt behandlet. Ledelsesmæssigt er mit fokus rettet mod sammenhængende patientforløb gennem involvering og samarbejde med både interne og eksterne aktører," siger altså Lotte Klitfod.

Jk

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS