22. oktober 2020
Navnet Rosé Rosé synes både Lars Broberg og Peter Crone emmede sommer og god stemning. Det leder tankerne hen på skønne sommeraftener, duggende kølig rosé og veltillavet bistromad
gallery icon

Se billedserie

Navnet Rosé Rosé synes både Lars Broberg og Peter Crone emmede sommer og god stemning. Det leder tankerne hen på skønne sommeraftener, duggende kølig rosé og veltillavet bistromad
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bar og bistro er åbnet på Strandvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bar og bistro er åbnet på Strandvejen

Ejerne af 'Rosé Rosé', der den 22. september slog dørene op på Strandvejen 203, drømmer om, at bistroen bliver Hellerup-borgernes nye stamsted både privat og professionelt

Villabyerne - 25. september 2020 kl. 15:55
Af Signe Steffensen

I disse coronatider må det kræve en del mod at kaste sig ud i nye eventyr i restaurationsbranchen. Men det er ikke desto mindre det, ejerne bag Rosé Rosé, som åbnede den 22. september, har valgt at gøre.

arrow Læs også: I Parsley Salon hyldes Danmarks bedste kokke

Det er da også kendte og rutinerede erhvervsfolk fra den københavnske restaurantbranche, der har overtaget de smukke lokaler på Strandvejen 203, der tidligere husede Hellerup Klub Brasserie.

Lars Broberg introducerede med stor succes madglade københavnere for Tapasbaren med sin daværende partner for små tyve år siden, og han har også i en periode været direktør i Hallernes Smørrebrød. Den anden af ejerne, Peter Crone, er selv uddannet kok og har drevet og forpagtet Klampenborg Galopbane, Kokkedal Slot samt smørrebrøds-restauranten Hygge i København.

FAKTA OM ROSÉ ROSÉ:
  • Ejerkredsen består af:
  • Peter Crone, uddannet kok og har drevet og forpagtet Klampenborg Galopbane, Kokkedal Slot samt Hygge i København K.
  • Lars Broberg, tidligere ejer af Tapasbaren, direktør i Hallernes Smørrebrød samt CFO i Finansforbundet og direktør i Farmakonomforeningen.
  • Bo Bjerrum Hansen, ejer fire restauranter i Nyhavn og er medejer af Bistro Boheme
  • Til frokost serverer Rosé Rosé smørrebrød og klassiske franske bistro-retter. Til aften serveres også klassisk bistro-mad. Rosé Rosé serverer desuden skiftende tavleretter i løbet af hverdagene og weekenderne.
  • Se i øvrigt roserosebistro.dk

"Da vi mødte hinanden, fandt vi lynhurtigt ud af, at vi supplerede hinanden godt og fik lyst til at lave noget sammen," siger Peter Crone.

Bistrokonceptet tiltalte dem begge. Et køkken, hvor smagen er i højsædet og konceptet lægger op til en uformel stemning. Kortet kommer både til at indeholde franske evergreens som moules frites og rørt tatar. Men man kan også holde øje med dagens tavle, hvor man finder sæsonbestemte retter.

"Gæsterne skal føle, at de får mere, end de betaler for," siger Lars Broberg.

Og det er da også to store gastro-kapaciteter, der står i spidsen for personalet, nemlig køkkenchef Peter Stub (Restaurant Kanalen) og restaurantchef Martin Knak (Den Lille Fede, m.fl.).

Et særligt lokale

Denne torsdag formiddag er håndværkere og personale fortsat i gang med at lægge sidste hånd på det smukke lokale. Og selv om lokalerne stort set var lige til at flytte ind i, så har renoveringen alligevel grebet lidt om sig.

Baren er blevet flyttet, gulvene slebet ned, og væggene er malet sorte. Men nu er det også tæt på at være præcis det udtryk, de drømte om.

"Lokalerne skaber en særlig stemning med deres særegne, originale arkitektoniske træk, så da der opstod en mulighed for at rykke ind på en så attraktiv lokation som denne, sammen med nogle absolutte topfolk fra den københavnske restaurantscene, så slog vi til," siger Peter Crone.

Han er allerede blevet mødt med masser af positive tilkendegivelser fra borgere i området, som glæder sig til, at de åbner.

"Vi glæder os også selv som små børn. Som alle andre steder, så fylder corona selvfølgelig en del. Men når det er sagt, så er lokalet her ideelt, fordi her er masser af plads og højt til loftet, så vi kan indrette det sådan, at man kan sidde med god afstand til hinanden, så vi kan give gæsterne en tryg og god oplevelse," siger Lars Broberg.

Frokostmøder og fredagscocktail

Den nye indretning betyder, at der er kommet en bedre sammenhæng mellem restauranten og barområdet. Også udendørsarealerne er opgraderet og udvidet betydeligt.

"Gæsterne får mulighed for at fortsætte aftenen med en cocktail i baren. Det betyder også, at vi torsdag, fredag og lørdag kommer til at have længere åbent. Ambitionen er at Rosé Rosé både skal være et sted, hvor man lægger frokostmøderne og kommer med vennerne og familien om aftenen," siger Peter Crone.

arrow Kaffe i verdensklasse på Hyldegårdsvej
17. september 2020 kl. 17:12 Opdateret: kl. 10:55
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

KONTAKT OS