24. november 2020
Frederik ?Lolo? Lorenzen blev tacklet alt for voldsomt efter en times spil, og det kostede ham et brækket ben. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Frederik ?Lolo? Lorenzen blev tacklet alt for voldsomt efter en times spil, og det kostede ham et brækket ben. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag og et brækket ben i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag og et brækket ben i Roskilde
Opdateret 28. oktober 2020 kl. 13:32
Villabyerne - 27. oktober 2020 kl. 17:20
Af Ole Tradsborg

Det var dobbelt op på nederlagskontoen, da SIF mandag aften tabte 0-1 i Roskilde.

Nederlaget blev i den grad overskygget af en meget grim benskade til Frederik 'Lolo' Lorenzen. Han kom med et kvarter tilbage af kampen meget skævt ind i en tackling med FC Roskildes Henrik Ravensbeck.

Roskilde-spilleren tacklede Frederik Bjerg Lorenzen midt på banen, og selv om begge spillere våndede sig efter episoden, var det desværre alvorligt for 'Lolo', der brækkede sit ene ben nede ved anklen.

Uheldet betød en meget lang afbrydelse af kampen, og desværre for Skovshoved-spilleren også en ventetid på ambulancen på hele 20 minutter. Yderligere en halv time tog det, inden ambulancen forlod banen og kampen kunne genoptages. På det tidspunkt var stillingen 1-0 til værterne, og det var den også, da kampen langt om længe blev fløjtet af kl. 21.32.

Må godt spille

Selv om regeringen fredag sænkede forsamlingsforbuddet til ti personer, får det ikke indflydelse på afviklingen af 2. division og Sydbank Pokalen.

Det har Divisionsforeningen fået bekræftet hos Sundheds- og Ældreministeriet.

Forsamlingsforbuddet gælder således ikke for arbejdspladser, og da 2. divisionsklubberne er arbejdspladser med lønnet personale, kan de altså fortsætte turneringen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

KONTAKT OS