23. september 2021
Merete Hoff fylder 75 år 26. juli
Merete Hoff fylder 75 år 26. juli
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Navnenyt: Pensioneret overlærer fylder 75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navnenyt: Pensioneret overlærer fylder 75
Villabyerne - 25. juli 2021 kl. 15:18

75
Pensioneret overlærer Merete Hoff fra Tranegårdsskolen fylder 75 år 26. juli. Merete Hoff er lærer fra Hellerup Seminarium og kom i 1983 til Tranegårdsskolen, hvor hun huserede med tavle og kridt, til hun i 2006 blev offer for indførelsen af IT i undervisningen. Merete Hoff vil blive husket for sin slagfærdige pædagogik og skolens Traniade, som blev til i et samarbejde med Einar Hytten og måske også for den indsamling til Bosnien, hvor hele trappeskakten på Tranegårdsskolen en weekend blev fyldt med alskens effekter. Der måtte hentes hjælp fra Livgarden for at få tingene læsset på lastvogne fra Dantransport, så Mærsk kunne transportere det til Tessaloniki.

Privat er Merete Hoff en dygtig tennisspiller. Oprindelig fra Helsingør kom hun i 1960 til Hellerup Idrætsklub. Gennem årene høstede hun både som junior og veteran mange mesterskaber, og som frivillig i klubben støttede hun juniorarbejdet, og sendte bl.a. ungdomsafdelingens forældre ud med datidens telefonbøger. I en årrække styrede hun seniorernes årlige klubmesterskab. Hun blev i 1990 tildelt prisen som årets Idrætsleder i Gentofte. Også i HIK stod hun for en stor indsamling, som gik til Kosovo.

Efter pensionering gik Merete Hoff ind i SOS-Børnebyernes Gentoftegruppe, hvor hun har været initiativtager til gruppens årlige Familiecykelløb rundt om Dyrehaven og foreningens årlige bridgearrangement på Gamle Have, hvor Ivan Nadelmann gæstfrit har lagt hus til. Mange forretninger og virksomheder i Gentofte har haft besøg af Merete Hoff, når hun har indsamlet bidrag og præmier til Gentofte Gruppens aktiviteter. Gennem årene har gruppen indsamlet over en mio.kr. til Børnebyer i konfliktområder.

Sammen med gemalen styrer hun på snart 25. år en bridgeklub i Hellerup Idræts Klub.

Merete Hoff er på 52. år gift med Generalløjtnant Ove Høegh-Guldberg Hoff. Parret har tre nu vokne børn og syv børnebørn. Fødselsdagen fejres med familien i sommerhus i Blåvand.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

KONTAKT OS