13. juni 2021
Jesper Sørensen.
gallery icon

Se billedserie

Jesper Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Navnenyt: Fodboldformand fylder rundt og fejres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navnenyt: Fodboldformand fylder rundt og fejres
Villabyerne - 07. maj 2021 kl. 09:45

50 år
GVI's formand, Jesper Sørensen, fyldte 50 år 27. april.

arrow Læs også: Stolthed i GVI: AC på landsholdet

Jesper Sørensen omtales med rette som en af klubbens største ildsjæle, og formanden runder derfor det skarpe hjørne med stil.

Han er nærmest altid tilgængelig i klubben, der i øvrigt fylder 100 i år, hvor ung som gammel altid kan låne hans tid.

Derfor vil klubben som den største selvfølgelighed også fejre Jesper Sørensen ved en reception i klubben, når dette igen bliver muligt.

Og her vil roserne givet stå i kø om formanden for GVI, der er et kæmpe aktiv for klubben. Sidste uges fødselsdagsbarn er personificeringen af frivillighed, og hans brændstof er at se, at klubben fungerer og blomstrer.

Ved siden af 'jobbet' som formand har Jesper Sørensen i privat regi drevet en succesfuld virksomhed, nemlig Cortex Facaderens.

Så både virksomheden og GVI er ude i en drabelig kamp om Jespers gunst og tid, som familien dermed må afgive til hovedpersonen. Fra klubbens side takkes familien for den tålmodighed, der udvises fra hjemmefronten i forhold til alle de timer, Jesper Sørensen bruger i klubben.

Fra Villabyernes side kan avisens sportsjournalist lægge sig i sporet på de mange roser, for er der info, der skal opsnuses, eller en dør der skal åbnes (også helt bogstaveligt i disse coronatider), er Jesper Sørensen manden, der åbner de lukkede døre og svarer beredvilligt på stort og småt i klubben.

Der er reception for Jesper Sørensen i GVI's klublokaler lørdag den 8. maj kl. 11-13.

50 år

Administrerende direktør for IT-virksomheden Lector ApS, Charlottenlund, Tue Villum Sørensen, fylder 50 år onsdag den 5. maj.

Tue Villum Sørensen tiltrådte i 2009 som salgschef i Lector på Ordrupvej 101 og blev i 2014 udnævnt som adm. direktør og medejer.

Han er uddannet cand.merc. fra CBS, far til to voksne børn og bosiddende i Jyllinge. I sin fritid er Tue Villum Sørensen særdeles aktiv på alle niveauer i aktiviteter som sejlads, cykling, alpinski, golf og løb.

Grundet coronasituationen og diverse restriktioner markeres dagen ikke med reception.

arrow GVI skimter divisionerne
01. juni 2021 kl. 17:01 Opdateret: kl. 16:01
arrow Komprimeret slutprogram venter GVI
10. maj 2021 kl. 15:52 Opdateret: kl. 15:52
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

KONTAKT OS