24. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NGO sætter fokus på kræft i æggestokkene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NGO sætter fokus på kræft i æggestokkene

Ovacure holder symposium i Hellerup tirsdag 28. september med indlæg fra forskere, patienter og pårørende

Villabyerne - 26. september 2021 kl. 15:50

Tirsdag 28. september kl. 15 holder den lille NGO OvaCure i samarbejde med Danish Life Science Cluster et science symposium om kræft i æggestokkene, som er den mest dødelige gynækologiske kræftform i Danmark.

Eventet finder sted på Tuborg Havnevej 19 i Hellerup, og temaet for eftermiddagen lyder: "Hvad skal der til for, at vi kan opspore æggestokkræft tidligere, og hvilke forskningsmetoder bringer fremtiden på kræftområdet?"

Emnet vil blive berørt gennem taler af forskere, patienter og pårørende med tid til opfølgende spørgsmål. Der bliver desuden rig mulighed for at netværke.

Rammer 550 kvinder

OvaCure holdt i 2019 et lignende event.

Æggestokkræft rammer cirka 550 danske kvinder om året, men der mangler fortsat viden på området, ligesom der endnu ikke findes en helbredende behandling.

OvaCure er en lille NGO, der siden sin stiftelse i 2014 har arbejdet for at igangsætte og drive forskningsprojekter inden for æggestokkræft.

Vil skabe netværk

Gennem arbejdet vil OvaCure skabe netværk mellem forskere på tværs af institutter, specialer og landegrænser for yderligere at fremskynde vejen til bedre behandling af æggestokkræft og ultimativt finde en kur.

Man kan læse mere om OvaCure på www.ovacure.org og tilmelde sig symposiet ved at sende en mail til pernille@ovacure.org. Det er gratis at deltage. jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS