15. januar 2021
10VIB morgensang3 (4)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morgensang på Bellevue med holdet fra Den Evige Ild

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morgensang på Bellevue med holdet fra Den Evige Ild

Skuespillere og sangere fra den Den Evige Ild tager revanche på lørdag, hvor de stiller op til morgensang på Bellevue Teatret

Villabyerne - 07. august 2020 kl. 10:00
Af Signe Steffensen

Skuespillerne i musicalsuccesen Den Evige Ild så allerede frem til næste dags forestilling, da de gik fra scenen onsdag den 11. marts kl. 18. Samme aften lukkede hele Danmark ned, og Bellevue Teatret slukkede teaterprojektørerne sammen med resten af landet.

Den Evige Ild nåede kun at spille seks gange i 2020.
Nu tager seks skuespillere og musikere fra Den Evige Ild-hold revanche med en forrygende Gallamorgensang med fællessang. Det er allerede nu på lørdag den 8. august kl. 10-11.

Syng med og morgenkaffe

Pernille Petersson, Silke Biranell og Camille Cathrine Rommedahl spillede og sang de tre stærke, kvindelige hovedroller i Den Evige Ild.
Denne morgen møder de den ondeste onde og den ædle gode på herresiden, nemlig Karsten Jansfort og Morten Hemmingsen, kendt fra henholdsvis Cirkusrevyen og Badehotellet på TV2. Ved klaveret sidder Christian Berg, som også indstuderede alle sangene til Den Evige Ild.

Morgensang på Bellevue
Lørdag den 8. august kl. 10
Morgensangen varer en god time.
Billet: Kr. 100 med Kulturministeriets sommerpakke
(Normalpris kr. 200)
Stærkt begrænset plads.


Vedr. coronavirus og plads i salen

Da der skal synges, skal der være to meters afstand imellem alle. Der vil derfor kun være plads på hvert fjerde sæde og kun på hver tredje række. Der er altså rig mulighed for at udleve din indre SImon Spies med plads til både stok og hat og morgenmad på nabosæderne. Der er derfor kun 80 pladser til salg i hele salen.

Man er meget velkommen til at tage mundbind med.

Hvis du har symptomer på covid-19, skal du naturligvis blive hjemme.

Morgensangen er en syng-med-morgen, hvor du får udleveret et sanghæfte med morgenens sange, så alle kan være med. Teaterdirektør Pia Jette Hansen og de medvirkende binder morgenen sammen, og du får også mulighed for at stille spørgsmål til holdet undervejs.

"Vi serverer green-water-morgendrink og kaffe og the til alle fremmødte. Tag din morgenmad med. Vejrudsigten lover sol, så vi kører taget til side. Du kan altid runde oplevelsen af med en formiddagsdukkert ved Bellevue Strand," siger teaterdirektør Pia-Jette Hansen i en pressemeddelelse.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

KONTAKT OS