6. december 2020
Mød forfatter Erik Hauervig i Bog & idé i Charlottenlund. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Mød forfatter Erik Hauervig i Bog & idé i Charlottenlund. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød en strisserforfatter i Charlottenlund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød en strisserforfatter i Charlottenlund

Forfatter og tidligere betjent Erik Hauervig kan du møde hos Bog & idé i Charlottenlund

Villabyerne - 29. oktober 2020 kl. 15:23

Lørdag 31. oktober gæster tidligere kriminalassistent Erik Hauervig Bog & idé på Jægersborg Allé 5.

"I mere end 40 år arbejdede Erik Hauervig i Københavns Politi blandt andet som kriminalassistent på Station City på Vesterbro i København. Her lærte han de kriminelle miljøer at kende, og det har i dag gjort ham til en af Danmarks mest troværdige krimiforfattere," skriver Skriveforlaget i en pressemeddelelse. Det er dette forlag, som udgiver Erik Hauervigs bøger. Foreløbig er det blevet til seks bind i serien om kriminalassistenten Bjørn Agger, der alle er skrevet med kraftig inspiration fra virkelige hændelser - således også den nye bog, 'Hvem er fjenden', der udkom i foråret.

Nu kan du møde Erik Hauervig, når han gæster Bog & idé mellem klokken 11 og 13, hvor han signerer sine krimier og fortæller om dem.

Han fik nok

I slutningen af sin karriere inden for politiet gik Erik Hauervig ned med stress, da han efterhånden havde set for meget af den barske virkelighed. I dag er han pensionist, men altså aktiv som krimiforfatter, og så holder han også foredrag om sin karriere i politiet og som forfatter. Derudover er han meget involveret i foreningen Newlives Denmark, der hjælper tidligere prostituerede og ofre for menneskehandel med at komme på ret fode igen.

Om 'Hvem er fjenden?'

Bogen 'Hvem er fjenden?' er en barsk og afslørende krimi om unge kriminelle bander og grupperinger i Danmark og Sverige, som bekriger hinanden på tværs af landegrænser. Konflikten begynder, da en gruppe stjæler hash fra en rockerbande, og det slipper man ikke ustraffet fra.

I den øverste politiledelse taler man med to tunger, og landets justitsminister og andre folketingsmedlemmer har alle deres egne løsninger på, hvordan en bandekrig skal stoppes af den politistyrke, landet reelt har. Det er noget, medierne kan bruge, og de har gyldne dage.

Du kan altså høre meget mere om bogen 31. oktober.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

KONTAKT OS