6. juni 2020
Lions Hellerup hjælper med besøg på plejehjem. Pressefoto
Lions Hellerup hjælper med besøg på plejehjem. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions overvåger plejehjemsbesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions overvåger plejehjemsbesøg

Lions Hellerup hjælper plejehjemmet Nymosehave med de besøgende

Villabyerne - 21. maj 2020 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Danmark lukkede, var det dagen før Lions skulle have gennemført den planlagte operaaften på Gentofte Rådhus. På forårets program var også en maleriauktion og et loppemarked. Alt dette blev selvsagt ikke gennemført, men det stoppede ikke organisationen.

"Lions er en humanitær forening, og derfor kan der også løses andre opgaver. For at forsøde tilværelsen lidt for beboerne på institutionerne på Sankt Lukas donerede Lions op til påske et påskeæg til alle i plejeboligerne og ligeledes til alle voksne på børnehospice. Seneste aktivitet er, at Lions Hellerup efter henvendelse fra Gentofte Kommune og samtaler med kommunens socialdirektør og områdechefen for kommunens plejeboliger og dagcentre har påtaget sig en ny frivillig og ulønnet opgave," skriver Lions Hellerup i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Gentofte Kommune har ved plejeboligerne Nymosehave opsat to telte med gennemsigtig væg, så beboerne kan få besøg uden smittefare. For at aflaste medarbejderne på plejehjemmet skal Lions overvåge, at der ikke er fysisk kontakt ved besøgene og spritte borde og stole af efter besøg."

Foreløbig er det et forsøg, men bliver det en succes, vil det blive overvejet at udvide til andre af kommunens plejehjem. Et besøg varer omkring en halv time i tidsrummet 10 til 17. De pårørende reserverer tid dagen før.jk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS