27. oktober 2020
Denne cykel står efterladt ved vendepladsen på Ordrup Kirkegård ved indgangen fra Ørnekulsvej. Klik videre for at se alle de tabte og fundne ting fra læsere.
gallery icon

Se billedserie

Denne cykel står efterladt ved vendepladsen på Ordrup Kirkegård ved indgangen fra Ørnekulsvej. Klik videre for at se alle de tabte og fundne ting fra læsere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læsernes Opslagstavle: Strandet sejlbåd og undsluppet papegøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læsernes Opslagstavle: Strandet sejlbåd og undsluppet papegøje
Villabyerne - 01. oktober 2020 kl. 20:42

En læser gør opmærksom på, at der på stranden for enden af Lille Strandvej i flere uger har ligget en lille blå og gul-malet (selvbygget?) sejlbåd.

"Med mindre båden selv har taget turen over Øresund fra svenskekysten, er der vel nogen her på kysten, der savner den," spørger vor læser, der oplyser, at sejlbåden er bundet fast nu.

Undsluppet papegøje

Tirsdag den 22. september sidst på eftermiddagen landede en Amazonpapegøje på låret af vor læsers underbo på Baunegårdsvej.

"Den fløj efterfølgende op i naboens æbletræ på Rosenfeldt Allé, men det har ikke været muligt at fange den. Den er også blevet set omkring Kildeskovshallen, hvor den nu kommer regelmæssigt ifølge ejeren af cafeteriet. Det ser ud til, at den klarer sig i naturen for øjeblikket, vi har sat mad til den i vores haver, men det vil være rart, hvis ejeren henvendte sig, eller hvis den igen kunne få et trygt hjem. Den skulle gerne have en chance for at overleve," skriver vor læser, der kan kontaktes på tlf. 2341 4676.

Tabte briller

En læser har tabt sine mørkeblå briller på Jægersborg Allé torsdag den 17. september ved 11.30-tiden. Har du fundet brillerne, kan du kontakte ejeren på tlf. 3968 2247.

Cykel efterladt

En læser beretter, at en flot cykel af mærket Kildemoes - med kraftige dæk, saddelbetræk og 7 gear - står efterladt ved vendepladsen på Ordrup Kirkegård ved indgangen fra Ørnekulsvej (for enden af Ellensvej). Er det din cykel, så ved du nu, hvor du kan finde den.

Endnu en cykel

En flot Grøn Raleigh-herrecykel har stået låst fast til broen over Hvidørevej på Emiliekildevej i længere tid, skriver en læser. Mon ikke, der er en, der savner den, slutter han.

Reddet fra storskrald

En læser har reddet en ejerløs cykel storskrald i Jægersborg.

Er det din? Så aftal afhentning mod stelnummer eller låsens nøgle. Skriv eller ring til tlf. 9389 9981.

Dobbeltgænger på Bernstorffsvej

Lige præcis grønne Raleigh­-herrecykler har det åbenbart med at komme væk fra deres ejermænd, for der står også en ude foran dyrlægen på Bernstorffsvej.

Hvis det er din, så ved du nu, hvor du kan finde den.

Ringe fundet

En læser har fundet tre ringe ved Bellevue.

Læseren kan kontaktes på tlf. 7218 5013.

Guldkæde tabt

En læser havde en guldkæde liggende løst i tasken, da den skulle til reparation. Det er en lænke, og låsemekanismen er itu. Hun ved ikke præcis, hvor hun har tabt den, og det kan være sket i løbet af de sidste 2-3 uger.

Har du fundet den, kan hun kontaktes på tlf. 2422 8640.

Sådan gør du

Har du ting, du gerne vil efterlyse eller fremlyse, så send lidt tekst og gerne et billede til villabyerne.red@sn.dk.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

KONTAKT OS