12. maj 2021
Musikskolen byder både på musikhold, som her violin, og på  eneundervisning. Tilmeldingen er åben frem til 25. maj for Kulturskolernes tilbud, der begynder efter sommerferien.
gallery icon

Se billedserie

Musikskolen byder både på musikhold, som her violin, og på eneundervisning. Tilmeldingen er åben frem til 25. maj for Kulturskolernes tilbud, der begynder efter sommerferien.
Foto: Lars H Knudsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturskolerne åbner for tilmelding til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturskolerne åbner for tilmelding til ny sæson

Åbningen markeres med en kunstplakat skabt af Hanne Ravn Hermansen, der er underviser på skolen

Villabyerne - 22. april 2021 kl. 17:02

Kulturskolerne i Gentofte har nu åbnet tilmeldingen for børn og unge til den nye sæson, som begynder efter sommerferien. Tilmeldingen til musikskole, billedskole, dramaskole og forfatterskole er åben frem til 25. maj.

arrow Læs også: Flere forfattere får tjekket skrivepulsen

Der er både hold og eneundervisning i Musikskolens tilbud, men Drama-, Billed- og Forfatterskolens undervisning foregår udelukkende på hold.

Ud over Kulturskolerne på Duntzfelts Allé i Hellerup underviser Musikskolen også på kommunens folkeskoler.

På Kulturskolerne er det altid professionelle kunstnere, der varetager undervisningen, og Kulturskolerne markerer åbningen af tilmeldingen med en kunstplakat i år skabt af en af skolens undervisere.

Et levende kulturhus

Hanne Ravn Hermansen, som har skabt et træsnit til årets plakat, er uddannet fra Danmarks Designskole, Tegner & Grafiker-linjen samt Kunstakademiets Arkitektskole og har siden suppleret med grafiske uddannelser i udlandet.

"Jeg har lavet indgangspartiet til det levende kulturhus, som Kulturskolerne er. Det er tænkt som en velkomst til det mylder og den kreativitet, der foregår i huset. Det grønne, æbletræet, understreger det. Hvert år bruger vi også det træ og æblerne i undervisningen på forskellige måder til at tegne og male i Billedskolen," fortæller Hanne Ravn Hermansen i en pressemeddelelse fra Kulturskolerne i Gentofte.

"Jeg har valgt grafik til plakaten, for det er børnene meget glade for at arbejde med på Billedskolen. Det er en teknik, hvor man kan arbejde på flere niveauer, så det udelukker ikke nogen. Det trylleri, der kan være i grafik, glæder eleverne. Nu glæder jeg mig til sæsonstart og til at møde eleverne igen. Så vi kan udvikle sammen," fortsætter Hanne Ravn Hermansen, der netop har netop afsluttet en udstilling i FormatArtSpace i Nansensgade, hvor hun bl.a. solgte otte værker til Kastrupgård Samlingen.

Man kan få mere info om Kulturskolernes hold på www.kulturskolerne.dk.

Her ligger der også videoer og præsentationer af hold og undervisere, og det er her, man tilmelder sig. jesl

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS