7. maj 2021
Pia Nyring, rektor på Øregård Gymnasium, har i 15 år siddet som medlem af Gentoftes kommunalbestyrelse og er en stor stemmesluger for de konservative. Arkivfoto
Pia Nyring, rektor på Øregård Gymnasium, har i 15 år siddet som medlem af Gentoftes kommunalbestyrelse og er en stor stemmesluger for de konservative. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ stemmesluger føler sig ikke forbigået: Jeg kan ikke undvære mine elever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ stemmesluger føler sig ikke forbigået: Jeg kan ikke undvære mine elever

Hun har både siddet længere tid i kommunalbestyrelsen og fik mere end dobbelt så mange personlige stemmer end Michael Fenger ved seneste valg. Alligevel har Pia Nyring (K) aldrig gået efter stillingen som borgmester. "Jeg støtter fuldt op om Michael Fenger," siger hun.

Villabyerne - 11. januar 2021 kl. 17:15
Af Kathrine Albrechtsen

Inden gruppemødet mandag morgen ringede borgmester Hans Toft til Pia Nyring (K) for at fortælle, at han ville gå af og overlade posten til Michael Fenger (K).

"Jeg havde ikke på fornemmelsen, at han ville stoppe nu, men jeg kan godt se, når man kigger på dåbsattesten, at det er det rigtige tidspunkt, hvis man skal nå at nyde sit otium. Men jeg havde ikke set det komme. Jeg troede, at han havde overvejet en periode til," siger Pia Nyring og sender roser til Hans Toft.

"Han har leveret en kæmpe arbejdsindsats og været en fremragende borgmester."

arrow Læs også: DEBAT: En hilsen til borgmesteren
Aldrig gået efter borgmesterposten

Pia Nyring har siddet 15 år i Gentoftes kommunalbestyrelse og var den konservative politiker efter borgmester Hans Toft, der fik flest personlige stemmer i gruppen med 871. 499 flere end Michael Fenger. Alligevel har Pia Nyring aldrig gået efter borgmesterposten, fortæller hun til Villabyerne.

”Jeg har både internt og eksternt klart markeret, at jeg holder meget af mit job som rektor på Øregård Gymnasium. Jeg er et skole-menneske og kan ikke undvære mine elever. Der er derfor fuld opbakning herfra til Michael Fenger, og jeg glæder mig til samarbejdet," siger Pia Nyring.

Ny virkelighed rammer os

Michael Fenger er ifølge Pia Nyring både god til at samarbejde, økonomisk stærk, visionær, kompromisets mand, og en konstruktiv sparringspartner.

"Jeg har altid haft et godt samarbejde med ham indenfor børn, unge, skole og kultur,” siger hun.

Med kommunalvalget i sigte og uden en stemmeslugende borgmester, der fik 14.926 personlige stemmer ved seneste valg, står den konservative gruppe over for en udfordrende valgkamp.

”I gruppen må vi nu stå tættere sammen, når en ny virkelighed rammer os. Vi har ikke en borgmester, der som udgangspunkt henter så mange stemmer ind for os, så vi skal finde en ny og konstruktiv samarbejdsform, hvor vi arbejder sammen som team. Vi skal ud at vise, at vi er en stærk konservativ gruppe med mange kompetencer. Vi har været vant til en markant leder af gruppen, der har været en meget synlig borgmester. Både internt i kommunen og eksternt har han været en god borgmester, som har kæmpet for Gentoftes sag. Men jeg er optimist for fremtiden og ser os som en stærk gruppe med en ny dygtig leder, " siger Pia Nyring.

arrow Overrasket opposition: En æra slutter
12. januar 2021 kl. 16:34 Opdateret: kl. 15:40
arrow Kommentar: Farvel til Gentoftes utrættelige frontkæmper
11. januar 2021 kl. 17:56 Opdateret: kl. 15:48
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

KONTAKT OS