15. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: JAC er et godt sted at arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JAC er et godt sted at arbejde

For andet år i træk kan JAC, der er et aktivitetscenter for borgere med særlige behov, prise sig af at være blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Opdateret 04. juni 2020 kl. 01:45
Villabyerne - 16. november 2017 kl. 12:00
Af Signe Haahr Pedersen

En kæmpestor lagkage blev onsdag formiddag indtaget i JAC på Sandtoften.
Aktivitetscenteret for borgere med særlige behov er netop blevet kåret til at være én af Danmarks bedste arbejdspladser. For andet år i træk.
Det er konsulentvirksomheden Great Place to Work, som står bag listen, der blev afsløret ved et stort arrangement i Cirkusbygningen tirsdag aften.
"Vi er vildt stolte over, at vi som offentlig virksomhed inden for det sociale område er med på listen for andet år i træk, da vi er oppe imod store private virksomheder, som har andre muligheder og vilkår, end vi kan tilbyde vores personaler. Vores sygefravær er faldet markant gennem de seneste år, vi får topkarakterer i vores faglige tilsynsrapporter og skaber rigtig gode resultater med vores kerneydelse," lyder det i en pressemeddelelse fra JAC.
Kåringen blev fejret onsdag formiddag med en fest for personale og tilknyttede borgere, hvor også borgmester Hans Toft (K) og Gentofte Kommunes socialdirektør Helene Birgitte Rasmussen kiggede forbi.

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS