15. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: JAC blandt DK's bedste arbejdspladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JAC blandt DK's bedste arbejdspladser

Job-, Aktivitets- og Kompetencecentret er netop blevet kåret som et af de bedste steder, man kan være ansat i Danmark

Opdateret 04. juni 2020 kl. 01:57
Villabyerne - 17. november 2016 kl. 07:00
Af Signe Haahr Pedersen

Arbejdsglæden er særlig stor hos Job-, Aktivitets- og Kompetencecentrets medarbejdere i disse dage.
Det Gentofte-baserede center, der beskæftiger sig med borgere med særlige behov, blev nemlig tirsdag 15. november kåret som et af de bedste steder at være ansat i Danmark. På listen over landets 35 bedste mellemstore arbejdspladser, som konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place To Work har udarbejdet, indtager JAC en 19. plads.

En placering, som centerleder Ann-Christina Matzen er begejstret for.

"Vi er meget stolte over, at vi som kommunal arbejdsplads inden for handicapområdet er blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser. Det giver os et godt afsæt for at arbejde videre med vores arbejdsmiljø og kultur på JAC. Vi tror på, at hvis du er glad for dit arbejde og det samarbejde, du er en del af, smitter det også af på kvaliteten af arbejdet og samarbejdet med borgerne - og understøtter vores mission om at skabe de bedste muligheder for læring og udvikling for borgerne," siger Ann-Christina Matzen i en pressemeddelelse.

Det er 16. år i træk, at Great Place To Work rangerer, hvilke danske arbejdspladser, der har de mest tilfredse medarbejdere. Stederne vurderes overordnet ud fra områderne troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab. Her scorede JAC især højt på troværdighed, stolthed og fællesskab.

"Den fællesskabsfølelse, vi har her på JAC, er helt unik. Alle hjælper hinanden, og når vi står sammen, føler man, at vi kan løfte alle slags opgaver og udfordringer. Jeg synes, at jeg altid har haft en fantastisk arbejdsplads. Med kåringen til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser er det nu blevet synligt for enhver," fortæller Helle Petersen, der arbejder som socialpædagog på JAC's Tekstilværksted.

For Ann-Christina Matzen er netop følelsen af fællesskab vigtig for, at en arbejdsplads er rar at være en del af.

"Det er vigtigt at investere i vores medarbejdere og i vores arbejdsmiljø. Vi har brug for hinanden på JAC. JAC er intet uden medarbejderne, og det gør vi som ledelse alt for, at medarbejderne mærker og ved. Vi har tillid til hinanden og tror på, at alle har en masse at byde på og er en uundværlig ressource, hvis vi skal lykkes sammen og få det fulde potentiale frem hos os selv og borgerne i vores tilbud," siger centerlederen, der sammen med fem af sine medarbejdere var på scenen i Cirkusbygningen tirsdag aften, hvor prisoverrækkelsen fandt sted.

Fakta

Great Place to Work arbejder med et certificeringsprogram, som er evidensbaseret, og som både er baseret på medarbejdernes oplevelse af arbejdspladsen og på en evaluering af den enkelte arbejdsplads' interne ledelses- og organisationspraksis. Blandt de arbejdspladser, der får en certificering, kårer Great Place to Work de bedste arbejdspladser i 51 lande verden over. Det er første gang, at JAC deltager i certificeringsprogrammet.
Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS