28. marts 2020
Publikum må væbne sig med tålmodighed, når det gælder premieren på Cirkusrevyen 2020, der er udsat til den 2. august. Foto: Henrik Petit
Publikum må væbne sig med tålmodighed, når det gælder premieren på Cirkusrevyen 2020, der er udsat til den 2. august. Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen revyløjer eller farvel til Ulf Pilgaard før til august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen revyløjer eller farvel til Ulf Pilgaard før til august

Coronakrisen får Cirkusrevyen til at udsætte sin premiere til 2. august

Villabyerne - 26. marts 2020 kl. 12:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om halvanden måned - den 14. maj - skulle Cirkusrevyen have præsenteret årets revy, men det må på grund af den aktuelle coronakrise vente næsten tre måneder.

"Den alvorlige situation med spredning af coronavirus i Danmark rammer os alle hårdt lige nu. Cirkusrevyens første prioritet er vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, og for at sikre størst mulig tryghed og ro for alle, har vi taget beslutningen om at rykke vores premiere til august," siger Cirkusrevyens direktør Torben 'Træsko' Pedersen i en pressemeddelelse.

For at skabe ro om forberedelserne til årets revy for både medvirkende og de over 100.000 gæster, der allerede har sikret sig billet til Cirkusrevyen 2020, har Cirkusrevyen fået mulighed for at rykke en stor del af forestillingerne, så premieren på årets revy nu finder sted søndag den 2. august kl. 16.

Flytningen af premieren til august betyder, at en lang række af Cirkusrevyens forestillinger rykkes til nye spilledage. For første gang nogensinde skal Cirkusrevyen spille ind i vintersæsonen med forestillinger helt indtil december måned.

"Det var i forvejen en helt speciel sæson i år med Ulf Pilgaards jubilæum (40 sæsoner, red.) og afslutning i revyen, men hele denne her situation har tvunget os til at være kreative, og det er lykkedes os at flytte alle de berørte forestillinger til nye dage, så alle, der har købt billet, stadig får mulighed for at se Ulf Pilgaards sidste sæson," siger Torben 'Træsko' Pedersen, der forsikrer, at teltet i de koldere perioder af den nye spilleperiode vil være opvarmet.

Bakker op om beslutning

Det kreative hold bag Cirkusrevyen 2020 står alle bag beslutningen om at rykke årets premiere.

Instruktør Lisbet Dahl glæder sig til at præsentere en revy sammen med årets hold, der tæller hende selv, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen.

Holdet har hidtil forberedt sig på årets revy med videokonferencer.

"Vi er alle på holdet lykkelige over, at vi kan gennemføre Cirkusrevyen i år. Det har ikke været en nem løsning, men den er nødvendig for, at alle med ro i maven kan se frem til årets revy. Vi glæder os sindssygt meget til at gå på scenen og sammen med publikum hylde Ulf med en fantastisk revy," siger Lisbet Dahl.


KONTAKT OS