20. oktober 2020
Ib Michael kommer på besøg på Gentofte Hovedbliotek. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Ib Michael kommer på besøg på Gentofte Hovedbliotek. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ib Michael kommer forbi Gentofte Hovedbibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ib Michael kommer forbi Gentofte Hovedbibliotek
Villabyerne - 16. oktober 2020 kl. 09:53

Gentofte Hovedbibliotek får besøg af Ib Michael, som deltager i et forfattermøde på biblioteket 22. oktober fra klokken 17 til 18.30.

"Ib Michael debuterede i 1970 og kan derfor i år fejre 50 års jubilæum som forfatter. Det fejrer vi på Gentofte Hovedbibliotek. Ib Michael er forfatter til over 30 romaner, digte og rejseskildringer om udlængsel, mirakuløse sammentræf og fremmede kulturer og civilisationer. Mange af Ib Michaels bøger er stærkt påvirket af Sydamerikas magiske realisme. Ib Michael er kendt for sin fabulerende skrivestil og sit sanselige billedsprog samtidig med, at hans fortællinger er forankret i tid og sted. Det, hvad enten om de foregår i middelalderen eller atomtiden, i Latinamerika, Kina eller Roskilde," skriver Gentofte Hovedbibliotek i en pressemeddelelse.

Selv beskriver Ib Michael sit forfatterskab sådan:

"Åbner man én låge, falder der et skrumpehoved ud, en fjerpragt eller en polynesisk havgud. Åbner man en anden, springer Kejseren af Kina op af æsken eller en spansk soldat, som aldrig fandt fred i sin grav. Et gulnet fotografi af barndommen, et sommerhus i Tisvilde."

Denne eftermiddag fortæller han om sit omfattende forfatterskab, ikke mindst om den seneste roman 'Sandheden om Lucy' - en dramatisk kærligheds- og eventyrroman, der bringer læserne til Amazonas vilde jungle.

Man kan købe billetter på genbib.dk/billetter. jk

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

KONTAKT OS