3. marts 2021
Sidste år var det initiativtager og projektleder Christina Wex, der fik Initiativprisen for sit arbejde med Akademiet Fodbold Fulton. Pressefoto
Sidste år var det initiativtager og projektleder Christina Wex, der fik Initiativprisen for sit arbejde med Akademiet Fodbold Fulton. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem har fortjent at få initiativprisen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem har fortjent at få initiativprisen?

Gentofte Kommune modtager frem til 1. marts forslag til personer eller grupper, der har gjort en særlig indsats

Villabyerne - 22. januar 2021 kl. 10:09

Kender man en forening, en person eller en gruppe, der har gjort en forskel i 2020, så er er det nu, man kan indstille kandidater til Gentofte Kommunes Initiativpris.

arrow Læs også: Prisoverrækkelse udsat

2020 var på mange måder et år, hvor gamle vaner måtte brydes, og man måtte tænke nyt. Heldigvis er der altid masser af initiativ og idérigdom i Gentofte - derfor uddeler kommunen årligt Initiativprisen, skriver Gentofte Kommune i en pressemeddelelse.

Prisen, der foruden æren udløser 25.000 kr., gives hvert år til en person eller en gruppe af personer, der har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet, fortrinsvis inden for det sociale eller kulturelle område eller inden for idræts- eller erhvervslivet.

Sidste frist 1. marts

Forslag til, hvem der er årets initiativtager, kan sendes med navn og begrundelse til kulturkonsulent Per Sohl på ps@gentofte.dk sammen med kontaktoplysninger på den person eller forening, man indstiller.

Der kan indsendes forslag frem til 1. marts, og prisen uddeles under Kultur & Festdage i juni.

Sidste år var det initiativtager og projektleder Christina Wex, der fik Initiativprisen for sit arbejde med Akademiet Fodbold Fulton, der giver drenge fra 7. til 9. klasse en ny slags skoledag med fodbold i centrum.

Tidligere er prisen bl.a. gået til Lions Club Hellerup, til lokalhistoriker Niels Ulrik Kampmann Hansen og til foreningen Brandts Haves Venner. jesl

arrow Ildsjæl: Christina Wex får Gentoftes initiativpris
05. september 2020 kl. 11:50 Opdateret: kl. 11:15
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS