4. marts 2021
Anne Jastrup Okkels tiltræder som direktør på Herlev og Gentofte Hospital 8. februar.
Anne Jastrup Okkels tiltræder som direktør på Herlev og Gentofte Hospital 8. februar.
Foto: NIELS HOUGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlev og Gentofte Hospital skal atter have ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlev og Gentofte Hospital skal atter have ny direktør

Anne Jastrup Okkels bliver ny direktør på Herlev og Gentofte Hospital. Efter kun syv måneder i jobbet har den nuværende direktør, Agnete Gersing, valgt at stoppe af personlige årsager

Villabyerne - 16. januar 2021 kl. 11:11
Af Jesper Bjørn Larsen

Det blev ikke noget langt og lykkeligt "ægteskab" mellem Herlev og Gentofte Hospital og Agnete Gersing, der tiltrådte som ny direktør 1. juni 2020. Af personlige årsager har Agnete Gersing, der har en baggrund som departementschef i Uddannelses- og Forsningsministeriet og direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, valgt at stoppe i jobbet.

arrow Læs også: Sådan påvirker coronakrisen Gentoftes virksomheder

Anne Jastrup Okkels tiltræder som ny direktør 8. februar. Hun kommer fra stillingen som direktør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

"Jeg vil gerne på vegne af koncerndirektionen takke Agnete for det gode samarbejde, som desværre ikke blev så langt. Vi ønsker Agnete alt det bedste fremover," siger konstitueret regionsdirektør i Region Hovedstaden, Jens Gordon Clausen, i en pressemeddelelse. Og han tilføjer:

"Vi er i koncerndirektionen meget glade for, at Anne har påtaget sig opgaven med at stå i spidsen for Herlev og Gentofte Hospital og sammen med den øvrige direktion, mange dygtige medarbejdere og ledere på hospitalet sikre, at vi kommer godt gennem de aktuelle udfordringer med COVID-19. Jeg kender Anne som en meget dygtig, erfaren og samarbejdsorienteret hospitalsdirektør, der vil kunne lede hospitalet sikkert gennem forårets opgaver med indflytning i en ny stor akutmodtagelse og udvikle hospitalet på den længere bane til glæde for både patienter og medarbejdere."

Glæde og ydmyghed

Anne Jastrup Okkels har været meget glad for direktørjobbet på Bispebjerg og Frederiksberg, som hun kalder "fire fantastiske år", hvor hun og hospitalets ansatte har været på "en vigtig udviklingsrejse."

"Jeg har nu grebet muligheden for at bruge mine kræfter og min erfaring på, sammen med tre dygtige vicedirektører, at udgøre direktionen på Herlev og Gentofte Hospital - og det med glæde og ydmyghed. Hospitalet er med sin rolle som samtidigt akuthospital, højt specialiseret hospital og markant forskningshospital ikke til at komme udenom hverken i en regional eller national sammenhæng. Jeg glæder mig meget til, sammen med ledere og medarbejdere, at videreudfolde hospitalets store potentiale," siger Anne Jastrup Okkels i pressemeddelelsen.

Anne Jastrup er uddannet jurist og kommer med over 20 års ledererfaring fra direktionsstillinger i store offentlige virksomheder og organisationer, herunder på sundhedsområdet.

Anne Jastrup har således bl.a. været koncerndirektør i Region Midtjylland og underdirektør i TrygFonden.

arrow Lokalt konsulentfirma tilbyder et nyt blik på bestyrelsesarbejdet
02. januar 2021 kl. 11:16 Opdateret: kl. 13:39
arrow Gentofte skal være del af landsdækkende klimaplan
12. december 2020 kl. 11:33 Opdateret: kl. 14:19
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS