11. maj 2021
Knap 20 havsvømmere var klar til en ny sæson, da Svøm Ud-dagen søndag den 3. maj markerede startskuddet på en ny sæson. Privatfoto
Knap 20 havsvømmere var klar til en ny sæson, da Svøm Ud-dagen søndag den 3. maj markerede startskuddet på en ny sæson. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havsvømmerne tog hul på en ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havsvømmerne tog hul på en ny sæson

Svømmemakker i Charlottenlund bød nye og gamle ansigter velkommen, da en ny sæson blev svømmet i gang søndag

Villabyerne - 04. maj 2021 kl. 10:36
Af Ole Tradsborg

Den første søndag i maj markerer, at en ny havsvømmesæson officielt er skudt i gang.

Derfor var der også et pænt fremmøde søndag kl. 12 på stranden ved Charlottenlund Fort, hvor Svømmemakker i Charlottenlund holder til.

Knapt 20 havsvømmere var klar til en ny sæson, hvoriblandt der for en håndfuld var tale om, at sæsonen for længst er blevet svømmet i gang. Eller rettere, at sidste års sæson på det nærmeste aldrig sluttede.

Svømmemakkernes side kan findes på Facebook, og selv om du er garvet svømmer eller ny i havet, er du altid velkommen til at kontakte en af de frivillige blandt svømmemakkerne.

Der er ikke tale om en klub, men snarere et svømmefællesskab drevet af passionen for svømning i åbent vand. Svømmemakker-gruppen har eksisteret siden 2014.

Når vandet bliver lidt varmere, kan man svømme med hver mandag og fredag eftermiddag og her vil enten Karina Turi Døj, Lise-Lotte Christoffersen eller Anne-Mette Pedersen være klar til at tage imod nye interesserede.

Lige nu er vandet omkring 10 grader.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS