29. september 2021
Gregers Arndahl-Lauritzen med nr. 4 på ryggen scorede til 1-0. Her ses han i midten af glade HIK'ere. Foto: Ole Tradsborg
Gregers Arndahl-Lauritzen med nr. 4 på ryggen scorede til 1-0. Her ses han i midten af glade HIK'ere. Foto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HIK tabte pokalderby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIK tabte pokalderby

Et brændt straffe blev udslagsgivende for HIK, der trods føring ved pause på 1-0 tabte 1-2 til B93 og derfor hurtigt er ude af årets pokalturnering

Villabyerne - 04. august 2021 kl. 11:05
Af Ole Tradsborg

I Sydbank Pokalens første runde skulle HIK tirsdag aften møde Østerbroklubben B93, og det startede godt, men sluttede skidt.

arrow Læs også: HIK sejrede på ny hjemmebane

Efter en meget jævnbyrdig indledning i første halvleg fik HIK'erne tilkæmpet sig et par hjørnespark, og på et af disse landede en returbold i panden på Gregers Arndahl-Lauritzen. Nyerhvervelsen fra Skovshoved sendte fornemt sit nye hold på sejrskurs, eller i hvert fald til en fin halvlegsføring.

Efter pausen skiftede kampen imidlertid karakter, da først gæsterne fik udlignet og siden også kom i front.

HIK havde ellers chancen for at bringe kampen i forlænget spilletid, men anfører, og normalt træfsikre Jonas Hebo, svigtede forsøget fra 11 meter-pletten.

Derfor blev det et hurtigt exit i pokalsammenhæng for HIK, der kan tune ind til divisionsbold, hvor første opgave venter allerede på lørdag.

Her møder HIK stærke Hillerød på udebane. Hillerød vandt deres 'opvarmningskamp' med 4-0 i Skovshoved og ser vanligt skarpe ud, defensivt såvel som offensivt, så der venter HIK en hård kamp lørdag.

Første hjemmekamp bliver 14. august kl. 14, hvor modstanderen er Skive IK, nedrykker fra 1. division.

arrow Afbrudt kamp genoptaget: HIK lod støvlerne lyne
11. august 2021 kl. 14:39 Opdateret: kl. 15:14
arrow Torden og lynild stoppede HIK's sæsonåbner
09. august 2021 kl. 09:55 Opdateret: kl. 09:51
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

KONTAKT OS