10. maj 2021
HIK startede med at belejre Brønshøjs felt efter et par hjørnespark i starten af kampen. Foto: Ole Tradsborg
gallery icon

Se billedserie

HIK startede med at belejre Brønshøjs felt efter et par hjørnespark i starten af kampen. Foto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HIK hentede uafgjort i sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIK hentede uafgjort i sidste minut

På papiret så det overkommeligt ud, da HIK lørdag var i Tingbjerg. Men topholdet måtte nøjes med remis mod Brønshøj, der kampen igennem ville det mest

Villabyerne - 13. april 2021 kl. 16:29
Af Ole Tradsborg

Der lå i weekenden en kærkommen mulighed for HIK for at komme en smule tættere på rækkens suveræne tophold fra Nykøbing FC, der fredag tabte sæsonens første kamp.

arrow Læs også: HIK fortsætter sejrsstimen

HIK kunne altså hale tre point ind på rækkens duks, men det blev nærmest staus quo i toppen, for HIK scorede kun et enkelt, og meget sent, point lørdag, hvor holdet spillede 1-1 ude mod Brønshøj.

Kampen startede med tilbud i begge ender, og efter et kvarters spil fik værterne den største chance. Holdet fik tildelt straffe, men Sebastian Sørensen snuppede fornemt et ikke helt velplaceret spark fra Hvepsenes Aleksander Lazarevic.

Det brændte straffe slog dog ikke værterne ud, som fortsatte den offensive tilgang med spredte chancer i den resterende del af halvlegen, men det førte ikke til mål, og derfor var scoren 0-0 efter de første 45 minutter.

Efter en times spil fik Brønshøj så slået kapital af anstrengelserne og dermed scoret til 1-0, da bolden lidt tilfældigt havnede for fødderne af fodboldnomaden Kenneth Thinter, der udplacerede Sebastian Sørensen.

Drama i anden halvleg

Hvordan oplægget til de resterende 45 minutter end har været, var det et HIK-mandskab, der smøgede ærmerne op som halvlegen skred frem. Og HIK tog fire gule kort i anden halvleg, hvor der blev kæmpet over hele linjen.

Og kampgejsten gav resultat, da det lykkedes indskiftede Josef Moussa i noget nær sidste spilminut af score til 1-1, kampens resultat.

Det var selvfølgelig en kæmpe spand vand i hovedet på et heroisk kæmpende Brønshøj-mandskab, mens 1-1-målet blev fejret som en sejr i HIK-lejren.

HIK spiller igen fredag aften hjemme på Gentofte Sportspark, hvor det gælder et opgør mod endnu et mandskab, der er nedrykningstruet ligesom Brønshøj, denne gang Avarta.

arrow HIK vandt 4-1 over Avarta
19. april 2021 kl. 17:11 Opdateret: kl. 17:07
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS