2. juli 2020
HIK stod stærkt i opgøret mod Brabrand, der fik bank med 4-0. Foto: Bo Bay
HIK stod stærkt i opgøret mod Brabrand, der fik bank med 4-0. Foto: Bo Bay
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HIK gav Brabrand bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HIK gav Brabrand bank

4-0-sejr til HIK efter en flot opvisning. Onsdag gæster topholdet Aarhus Fremad, og det opgør tegner meget spændende

Villabyerne - 30. juni 2020 kl. 09:30
Af Ole Tradsborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et brandvarmt Gentofte Sportspark lagde underlag til HIKs møde med Brabrand i 2. Divisions oprykningsspil. Det gode vejr, samt kampens relative lille betydning, betød, at der ikke var problemer med at overholde forsamlingsforbuddets grænse på 500 personer.

arrow Læs også: HIK tabte til de forsvarende danmarksmestre fra Give

Brabrand lagde bedst fra start og pressede HIK-spillerne til adskillige fejl, og de kunne også være kommet i front - var det ikke for en kombination af godt målmandsspil og en smule held.

HIK fik dog efterhånden lidt ro på og efter 15 minutter kom en meget smuk scoring, da Andreas Smed viste høj teknisk klasse, da han fra midten af feltet fik ekspederet et svært indlæg fra højre side i kassen. En sjælden, flot scoring.

Blot fire minutter senere var HIKs højre side igen på spil og på ny fandt Andreas Smed, der sikkert fordoblede scoringen.

Nu var HIK for alvor dominerende og da Isak Taannander et par minutter før pausen, flot øgede til 3-0, fornemmede man, at sagen var afgjort.

Rodet spil efter pausen

Havde første halveg været med sprudlende kombinationer og godt spil, blev anden halvleg en mere moderat og lidt rodet affære, hvor der gik 'sommerbold' i den.

Spillerne forfaldt efterhånden til en del dumme frispark, og begge trænere fik simultant gult kort - godt hjulpet på vej af en svær forståelig dommerlinje.

HIK formåede dog effektivt at lukke og slukke, da Isak Taannanderet kvarter før tid afsluttede en meget hurtig omstilling og sendte bolden i målet til 4-0, som også blev kampens resultat.

Brabrand ligger fortsat marginalt bedre placeret i tabellen end HIK, men onsdag aften venter der derimod alvorlig modstand, når oprykningskandidaten fra Aarhus Fremad kommer på besøg. Aaurhusklubben skal i den grad fremad, for de skal ud at jagte en sejr for at hænge på FC Helsingør, der lige nu indtager den eneste oprykningsplads til Nordic Bet Ligaen.

Så det kan blive et yderst seværdigt opgør, som har kickoff kl. 19.

Det bliver samtidig sidste gang inden sommerpausen, at HIK spiller hjemme. Sæsonens sidste kamp spilles 4. juli kl. 14 mod AB i Gladsaxe Idrætspark.

arrow Blandet start for HIKs Elitedivisionshold
18. juni 2020 kl. 16:58 Opdateret: kl. 22:11
arrow Så rullede bolden igen i 2. division
16. juni 2020 kl. 16:36 Opdateret: kl. 15:42
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

KONTAKT OS