22. juni 2021
Billedkunstnerne Julie Fjellvang og Helle Witte Christensen står klar som guider og igangsættere ved den kunstneriske event ved Bloom Institute 10.-13. juni. Foto: Bloom Institute
Billedkunstnerne Julie Fjellvang og Helle Witte Christensen står klar som guider og igangsættere ved den kunstneriske event ved Bloom Institute 10.-13. juni. Foto: Bloom Institute
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grib penslen og vær med til at skabe et kæmpemaleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grib penslen og vær med til at skabe et kæmpemaleri

Bloom Institute står klar med maling, pensler og lærred ved en kunstnerisk event under Kultur & festdage 10.-13. juni

Villabyerne - 10. juni 2021 kl. 07:39

Malerbøtter, pensler og lærred står klar til at blive taget i brug, når den kunstneriske virksomhed Bloom Institute på Adolphsvej 59 i Gentofte indbyder til kunstnerisk event under Kultur & festdage 10.-13. juni kl. 15-18.

arrow Læs også: Søndag bliver fyldt med sprudlende jazz i Byens Hus

Alle, der har lyst til at give et kulørt bidrag fra palette til lærred, er velkomne.

Kunstnere som guides

Med de professionelle billedkunstnere Helle Witte Christensen og Julie Fjellvang som guider og igangsættere på sidelinjen kan de besøgende være med til at skabe ét stort kæmpemaleri, som efterfølgende bliver udstillet forskellige steder i Gentofte.

"Med vores event ønsker vi at give en masse mennesker muligheden for at få styrket og vækket deres indre skaberkraft. Den skaberkraft som nogle gange bliver skubbet i baggrunden midt i hverdag og praktik, men som vi alle besidder. Samtidig vil deltagerne komme til at opleve glæden ved at skabe i fællesskab med andre mennesker," fortæller leder af Bloom Institute, Julie Pi, i en pressemeddelelse.

Mal drømmene ud

Maleriet tager udgangspunkt i de drømme og ønsker, som deltagerne har for Gentofte, og intet er for vildt, for mærkeligt eller forkert, når drømmene skal finde vej til lærredet, lover arrangørerne.

"Det afgørende er ikke at lægge begrænsninger for drømmene. Alt er tilladt, når man udfolder sig kunstnerisk. Det er også sådan, vi til daglig arbejder med børn og voksne og kunstneriske processer her hos Bloom Institute," forklarer Julie Pi. jesl

arrow Programmet er klar for stor kulturfestival
27. maj 2021 kl. 15:34 Opdateret: kl. 13:13
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

KONTAKT OS