15. juli 2020
Ghita Nørby blev søndag fejret på Bellevue Teatret med fødselsdagssang og lagkage, da hun fyldte 85 år. Sammen med en række andre kunstnere stillede hun op til et velgørende arrangement.
Ghita Nørby blev søndag fejret på Bellevue Teatret med fødselsdagssang og lagkage, da hun fyldte 85 år. Sammen med en række andre kunstnere stillede hun op til et velgørende arrangement.
Foto: Ole Nygaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ghita blev fejret ved støtteshow på Bellevue Teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ghita blev fejret ved støtteshow på Bellevue Teatret

Skovshoved Rotary Klub rejste i weekenden 550.000 kroner til Chimalaya Charity, et danskledet projekt for bedre sundhed for spædbørn og deres mødre i Nepal

Villabyerne - 15. januar 2020 kl. 18:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ghita Nørbys 85-års fødselsdag faldt sammen med søndagens velgørenhedsarrangement på Bellevue Teatret, hvor Skovshoved Rotary Klub samlede ind til Chimalaya Charity.

Så Tommy Kenter og de 700 gæster sang naturligvis fødselsdagssang og overrakte en kæmpe Ghita-lagkage fra Bager Michael Hjort i Gentoftegade.

arrow Læs også: Oplev ballet og opera i biffen

Forinden havde Ghita Nørby veloplagt læst op af H.C. Andersen og Æsops fabler.

Fødselsdagsfejringen var kulminationen på det store Chimalaya Charity show, som Skovshoved Rotary Klub satte på benene for at indsamle penge.

En lang række store kunstnere stillede op med sang, dans og sketches, herunder smagsprøver fra Bellevue Teatrets kommende forestilling 'Den evige Ild'.

"Vi når over en halv million kroner fra showet på Bellevue og tilskud fra Rotarys støttefond til det videre arbejde i Chimalaya Charity og deres arbejde for spædbørn og deres mødre i Nepal. Det er en fantastisk glæde med så stor opbakning fra kunstnere, sponsorer og gæster," siger Henrik Brandt, præsident for Skovshoved Rotary Klub, i en pressemeddelelse.

jbl

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS