2. marts 2021
Gentofte Volleys topscorer Charlene Manuela Johnsen smasher forbi ASV Aarhus' blokade i den første kvartfinalekamp i Gentofte. Det fortsatte Gentofte med i den anden kvartfinalekamp, så det blev til sejre i begge kampe og dermed adgangsbillet til DM-semifinalerne.
Gentofte Volleys topscorer Charlene Manuela Johnsen smasher forbi ASV Aarhus' blokade i den første kvartfinalekamp i Gentofte. Det fortsatte Gentofte med i den anden kvartfinalekamp, så det blev til sejre i begge kampe og dermed adgangsbillet til DM-semifinalerne.
Foto: Cecilie Spendrup Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gentoftes Volleys damer er i DM-semifinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gentoftes Volleys damer er i DM-semifinalen

I Aarhus vandt holdet den anden kvartfinalekamp mod ASV med 3-1

Villabyerne - 22. februar 2021 kl. 13:14

Efter 3-0 sejren hjemme i volleyarenaen i Kildeskovshallen i den første kamp mod ASV Aarhus var Gentofte-holdet én sejr fra semifinalepladsen.

arrow Læs også: Volleyherrer suveræne i grundspil

Startopstillingen var den samme som i første kvartfinalekamp: Sigrid Friis Christiansen som spilfordeler, Charlene Manuela Johnsen, Mathilde Jeppesen og Nanna Kunde på kanterne, Sofie Østergaard og Amalie Jørgensen på midten samt Isabella Nielsen som libero.

Favoritværdigheden så ud til at tynge Gentofte-pigerne i første sæt. Aarhusianerne spillede deres chance, og meget lykkedes for dem i begyndelsen af kampen. Derfor fik Gentofte ikke rigtig styr på eget spil i første sæt, som blev tabt 19-25.

Fra starten af andet sæt gik det bedre, og den første del af sættet blev meget jævnbyrdigt.

Ved stillingen 15-14 foretog Gentoftes cheftræner Coley Pawlikowski igen den meget anvendte dobbeltudskiftning af spilfordeler og en kantspiller. Ud gik Sigrid Friis Christiansen, og ind kom Ann-Katrine Håkonsson, mens Nanna Kunde gik ud til fordel for Laura Risbæk Thomsen. Denne gang dog uden succes.

ASV bragte sig foran 20-16, hvorefter udskiftningerne blev byttet tilbage. På flot fight kæmpede damerne med ryggen mod muren og vendte et truende sættab til sætsejr 25-21. Otte point til Gentofte mod ét til hjemmeholdet i slutfasen af andet sæt.

Aarhusianerne kom sig aldrig over denne dukkert. Gentofte-holdet havde momentum i resten af kampen. Både andet og tredje sæt blev vundet med 25-20. Dermed er Gentofte sikre på at slutte som ét af Danmarks fire bedste hold. I sidste sæon blev det til bronzemedaljer. jbl

arrow Gentoftes herrer fortsætter sejrsstimen
17. februar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 11:42
arrow Gentofte Volley er klar til pokalfinalen
08. februar 2021 kl. 14:37 Opdateret: kl. 14:33
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS