9. maj 2021
Den tidligere Gentofte-spiller Mads Kyed Jensen, der her ses længst til venstre i gang med at blokere for sit italienske hold Verone, er kåret til årets herrevolleyballspiller 2020.
Den tidligere Gentofte-spiller Mads Kyed Jensen, der her ses længst til venstre i gang med at blokere for sit italienske hold Verone, er kåret til årets herrevolleyballspiller 2020.
Foto: GRIGOLINI FRANCESCO
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gentofte-dreng er årets volleyballspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gentofte-dreng er årets volleyballspiller
Villabyerne - 10. april 2021 kl. 04:19

Kåring Mads Kyed Jensen fra Gentofte er netop kåret til Årets Danske Volleyballspiller 2020.

arrow Læs også: Tre spillere fra Gentofte Volley på Årets Herrehold 2021

Den danske landsholdsspiller, der har spillet i USA og Italien i de sidste par år, fik den fornemme hæder, og det er kollegaerne selv, der har stemt på netop deres favorit til at vinde den prestigefulde titel som Årets Spiller. Mads Kyed Jensen er i denne sæson skiftet fra UCLA, USA, til NBV Verona, Italien.

Kandidaterne til titlen var blevet fundet på baggrund af indstillinger fra trænere i Volleyligaen og en endelig udvælgelse af Top Volley Danmark. De endelige vindere er fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet.

Den 209 cm høje Gentofte-dreng besidder et exceptionelt fysisk potentiale, men ikke kun i kraft af hans højde. Han er også bevægelig, intelligent og god med bolden. Han er en de få danskere nogensinde med en karriere i den italienske Serie A, hvor han spiller på allerhøjeste niveau.

Mads Kyed er gledet direkte ind i startopstillingen hos Verona og er blevet en af de vigtigste pointscorere for holdet. I denne sæson har Mads Kyed skiftet position fra hæver til diagonal, hvilket vidner om et mangfoldigt volleyballtalent.

De øvrige nominerede var: Axel Jacobsen (Panathinaikos, Grækenland), Oskar Kjerstein Madsen (OAC-TUC, Frankrig), Sebastian Mikelsons (Gentofte Volley) og Tobias Hougs Kjær (Caruur Gent, Belgien). Af de fem nominerede har de tre altid spillet i Gentofte Volley. Før udlandet kaldte på Mads Kyed Jensen og Tobias Hougs Kjær.

arrow Gentofte Volley er danmarksmester for fjerde år i streg
19. april 2021 kl. 11:18 Opdateret: kl. 11:13
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

KONTAKT OS