26. januar 2021
Gentofte Volley vandt 3-0 over Hvidovre. Her angriber Mads Møllgaard mod Hvidovre-blokade i en tidligere kamp mellem de to hold. 

Arkivfoto: Flemming Patulski Nielsen
Gentofte Volley vandt 3-0 over Hvidovre. Her angriber Mads Møllgaard mod Hvidovre-blokade i en tidligere kamp mellem de to hold. Arkivfoto: Flemming Patulski Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gentofte Volley slår Hvidovre i kedelig kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gentofte Volley slår Hvidovre i kedelig kamp

Gentoftes herre­ligahold fik sejr nummer tre i kamp nummer tre i ligaen

Villabyerne - 25. november 2020 kl. 15:02

I de senere sæsoner har der været mange tætte kampe mellem Gentofte og Hvidovre i Frihedens Idrætscenter. Det var ikke tilfældet i lørdagens kamp, hvor Gentofte gav spilletid til alle spillere på kampkortet.

arrow Læs også: 209 centimeter Gentofte-dreng til tops i Italien

Det lignede den sædvanlige startopstilling med Sebastian Mikelsons som spilfordeler, Nicolai Houmann på diagonalen samt Mads Møllgaard og Anders Hartmann på kanterne. På midten startede Nikolas Dybkilde dog, mens Rasmus Mikelsons som vanligt indtog den anden centerposition. Kasper Rode var libero.

Allerede i første sæt kom Chandler North på banen i stedet for Anders Hartmann. Gentofte vandt sættet 25-20. Chandler North spillede resten af kampen.

Lyn og torden

I andet sæt startede Gentofte-mandskabet som lyn og torden. Efter føringer 8-1 og 15-6 kom Bertram Rygaard ind i stedet for Sebastian Mikelsons, og Frederik Dahl erstattede Rasmus Mikelsons. Mod slutningen af sættet fik Ludwig Kliim debut på banen for Gentofte i serve match-up. Overbevisende 25-13 til Gentofte.

I tredje sæt fortsatte de friske nye kræfter på banen. De fortsatte med større sikkerhed i boldbehandlingen end Hvidovre-spillerne og vandt sættet 25-19.

Gentofte spiller igen lørdag 28. november kl. 15 hjemme i volleyarenaen i Kildeskovshallen mod BK Marienlyst Odense. ka

arrow Gentofte Volleys herrer tordner videre
01. december 2020 kl. 16:53 Opdateret: kl. 15:35
arrow Dobbelt triumf i Aarhus
17. november 2020 kl. 19:45 Opdateret: kl. 16:23
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS