25. september 2021
Igen var Matin Husaini på pletten, denne gang fra 11 meter-pletten, da han scorede på straffe for GVI og bidrog til sejren på 2-1 over Karlslunde. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Igen var Matin Husaini på pletten, denne gang fra 11 meter-pletten, da han scorede på straffe for GVI og bidrog til sejren på 2-1 over Karlslunde. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GVI skimter divisionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GVI skimter divisionerne

Efter en lang række af sejre, der bare fortsætter, er det nu realistisk, at GVI kan nå andenpladsen og dermed oprykning til 2. division. Topholdet fra Karlslunde blev også besejret

Villabyerne - 01. juni 2021 kl. 17:01
Af Ole Tradsborg

Det er længe kun gået én vej i tabellen for GVI, nemlig opad. Lørdag var der meget at glæde sig over, hvor også tilskuere langt om længe kunne entrere stadion, hvis bare de selv havde medbragt egen stol at sidde på.

arrow Læs også: Chanceorgie da GVI tabte til Ishøj

Det må dog nok have været lidt svært at sidde stille, for kampen blev en regulær topkamp, hvor der blev gået til sagerne.

Hårdest lagde gæsterne ud, også for hårdt, og de indkasserede derfor rødt kort. Derfor en klar fordel GVI, der lige skulle vurdere situationen.

Kort før halvleg blev det rigtigt godt, da GVI'erne fik tilkendt straffe, som Matin Husaini stensikkert hamrede i kassen. GVI gik følgelig til pause med 1-0.

Men gæsterne er ikke tophold for ingenting, og som anden halvleg skred frem, blev det mindre og mindre tydeligt, at Karlslunde var i undertal, og de jagtede udligningen.

Den kom også efter et par gode aktioner fra gæsterne, og nu skulle GVI vise, hvorfor de har været forårets hold i Danmarksserien.

Reaktionen kom kort før tid, hvor GVI med mange folk med fremme efter hjørne jagtede en sejr, og efter klumpspil havnede bolden for fødderne af 100 kamps-jubilar Lasse G., Madsen, der scorede til 2-1, kampens resultat.

Nu kan GVI mere end skimte 2. division, hvor Herlev IF er holdet, der skal nås.

Næste opgave for de sejrsvante GVI'ere er onsdag aften kl. 19, hvor Køge Nord gæster Nymosen.

arrow Anfører takkede af efter mange års tro tjeneste
28. juni 2021 kl. 17:29 Opdateret: kl. 17:28
arrow Topholdet var for stærke: Nu er oprykning ude af billedet
21. juni 2021 kl. 15:48 Opdateret: kl. 15:43
arrow GVI blev blæst halvt omkuld af Frederikssund
15. juni 2021 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:45
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

KONTAKT OS