18. oktober 2021
Marcus Zedler (th.) jubler over en af sine mange scoringer i foråret. På billedet  bliver han lykønsket af GVI?s anden målscorer, Mads Hasiba, der iler til. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Marcus Zedler (th.) jubler over en af sine mange scoringer i foråret. På billedet bliver han lykønsket af GVI?s anden målscorer, Mads Hasiba, der iler til. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GVI blev blæst halvt omkuld af Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GVI blev blæst halvt omkuld af Frederikssund

Trods tomålsføring endte kampen 2-2, og GVI er nu i slem modvind i forhold til oprykning, hvor Herlev på andenpladsen nu har slået et hul med fire point. Kampen blev ekstra bitter på grund af et grimt solouheld til Frederik Madsen

Villabyerne - 15. juni 2021 kl. 15:49
Af Ole Tradsborg

GVI er presset til at skulle vinde hver eneste kamp, hvis holdet skal overhale Herlev IF indenom, men lørdagens kamp endte på alle måder ulykkeligt for GVI, der trods en komfortabel føring kort før tid endte med at 'tabe' kampen, idet det kun endte uafgjort.

arrow Læs også: Chanceorgie da GVI tabte til Ishøj

Helt slemt blev det, da 50 kamps-jubilar Frederik Madsen vred rundt i sit knæ. Kampen blev udsat i en halv times tid, og Madsen blev hentet i ambulance.

Kort forinden havde brandvarme Marcus Zedler bragt GVI i front, da han efter en god omstilling sparkede bolden i mål.

Den ufrivillige pause påvirkede begge hold, der ikke kom frem til meget mere i første halvleg, bortset fra et behjertet forsøg fra unge Sami El-Mannouti, der tog chancen fra distancen, men gæsternes keeper Frederik Folkvardsen i Frederikssund-målet klarede skuddet i fin stil.

Tabte kampen efter pausen

Samme Folkvardsen koksede dog gevaldigt i det, da han med et kvarter tilbage tabte bolden for fødderne af en kvikt opfattende Mads Hashiba, der takkede for tilbuddet og sikkert scorede til 2-0.

Kampen virkede nu afgjort, men med to scoringer af gæsterne - begge gange efter dødbolde - måtte GVI tage sig til hovedet, for de kunne ikke rigtigt bruge det ene point til noget.

Og slet ikke, da de senere erfarede, at Herlev er ved at stikke af, da de lørdag vandt stensikkert med 3-0 på udebane over Køge Nord, et hold GVI også skal spille mod på udebane.

Først går turen dog til Karlslunde på lørdag. Heldigvis for GVI er Karlslunde allerede rykket op, så måske kan GVI snige tre point hjem. Det er i hvert fald, hvad der er brug for, altså sejre, hvilket reelt er, hvad GVI skal levere i hver eneste af sæsonens tre sidste opgør.

arrow Anfører takkede af efter mange års tro tjeneste
28. juni 2021 kl. 17:29 Opdateret: kl. 17:28
arrow Topholdet var for stærke: Nu er oprykning ude af billedet
21. juni 2021 kl. 15:48 Opdateret: kl. 15:43
arrow GVI fortsætter den opadgående kurve - og kan skimte oprykning
08. juni 2021 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS