25. januar 2021
Skrabejulekalenderen går i luften 1. december.
Skrabejulekalenderen går i luften 1. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra alle os til alle jer: Juleskrab med lokale præmier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra alle os til alle jer: Juleskrab med lokale præmier

Skrab gratis med på vores julekalender, der ligger klar på vores hjemmeside

Opdateret 01. december 2020 kl. 15:29
Villabyerne - 30. november 2020 kl. 13:59

Nu er vi klar med en helt ny skrabejulekalender. Hovedpræmien er et gavekort til 40.000 kroner fra ComputerSalg Online MegaStore. Kalenderen går i luften 1. december.

Vi har spurgt en række handlende fra området, om de er i lige så meget julehumør som os på Villabyerne. De sagde heldigvis ja, og derfor har de bidraget med en eller flere gaver til vores skrabejulekalender 2020. Det betyder, at bag hver låge finder du den butik, der har skænket dagens fine gave.

Hovedpræmien

Ud over de mange lokale gaver har vi også hovedpræmien, nemlig et gavekort til 40.000 kroner fra ComputerSalg Online MegaStore. Gavekortet bliver trukket blandt alle deltagerne i skrabekalenderen.

ComputerSalg Online MegaStore ligger i Ringsted, de har mere end 22 år bag sig i branchen og en webshop, der har været online siden 1999.

Det med småt

Når du tilmelder dig konkurrencen, tilmelder du dig samtidig nyhedsbrevet til din lokale avis og til ComputerSalg Online MegaStore.

Du kan til hver en tid afmelde dig begge nyhedsbreve igen. Vi ønsker dig held og lykke med at skrabe og en rigtig glædelig jul.

Du finder juleskrabet HER

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS