20. september 2021
Gentoftes nye diagonalspiller, Steen Sørensen, i angreb for Marienlyst Odense i DM-finalen 2017 mod Gentofte Volley i Gentoftehallen. Foto: Morten Olsen
Gentoftes nye diagonalspiller, Steen Sørensen, i angreb for Marienlyst Odense i DM-finalen 2017 mod Gentofte Volley i Gentoftehallen. Foto: Morten Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsvarende danmarksmestre forstærker sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarende danmarksmestre forstærker sig

Den gennemrutinerede eks-landsholdsspiller Steen Sørensen trækker i Gentofte-trøjen i sin 14. sæson i topvolleyball

Opdateret 15. september 2021 kl. 16:43
Villabyerne - 15. september 2021 kl. 16:41

Volleyball har bragt den 33-årige nordjyde Steen Sørensen vidt omkring både nationalt og internationalt. Han havde ligadebut i 2008 for Aalborg HIK.

Men ambitionerne førte ham til topklubben Marienlyst Odense, hvor han spillede i flere sæsoner.

I 2010'erne spillede han mere for udenlandske klubber end for danske. Han har spillet i Holland, Frankrig, Belgien og Cypern. Den foreløbig sidste sæson i udlandet blev opholdet i den græske ligaklub Iraklis Chalkidas i sæsonen 2018/19. Han er noteret for 84 A-landskampe.

Undervejs i karrieren har han også i flere sæsoner spillet modtagende kant. I de seneste sæsoner har han været fast inventar på diagonalpladsen. Siden 2019 i Hvidovre VK, hvorfra Gentoftes nye cheftræner Ibraham Alievski kender ham godt.

"Da jeg i et par sæsoner var en del af trænerteamet i Hvidovre, kender jeg Steens kvaliteter indgående. Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at få ham til Gentofte. Vi er dermed blevet væsentligt forstærket på den vigtige diagonalplads," fortæller ibrahim Alievski.

Steen Sørensens store forventninger til den forestående sæson ligger ikke mindst i det forhold, at Ibrahim Alievski skal styre Gentoftes regerende danmarksmestre.

"Jeg forventer, at Gentoftes projekt med Ibrahim som ny cheftræner vil ligge på et særdeles højt niveau. Det vil dermed matche mine ønsker til det hold, jeg vil spille på i den sidste del af min karriere," siger han.

Gentofte Volley spiller premierekamp i VolleyLigaen lørdag den 2. oktober 2021 kl. 15.30 mod Nordenskov UIF i volleyarenaen i Kildeskovshallen. jbl

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

KONTAKT OS