6. juni 2020
En kvinde blev i weekenden udsat for et muligt tricktyveri.
gallery icon

Se billedserie

En kvinde blev i weekenden udsat for et muligt tricktyveri.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsøg på tricktyveri på Ellegårdsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsøg på tricktyveri på Ellegårdsvej

Under påskud af en mulig vandskade på badeværelset troppede to kvinder op i lejligheden

Villabyerne - 18. maj 2020 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag 17. maj Klokken 14.43 fik Nordsjællands Politi en anmeldelse fra en 67-årig kvinde på Ellegårdsvej. Hun fortalte, at en kvinde klokken 14.30 pludselig havde befundet sig i hendes lejlighed. Her forklarede den fremmede kvinde, at hun netop var flyttet ind ovenpå, og at der nu løb vand ned til den 67-årige på badeværelset. Beboeren gik ud for at undersøge dette, men der løb ikke noget vand ned, og da hun meddelte kvinden dette, så hun, at der var dukket endnu en kvinde dukket op i lejligheden.

arrow Læs også: Dæk og fælge stjålet fra Mercedes

Den 67-årige mistænkte derfor, at der var tale om forsøg på tricktyveri, og hun bad de to kvinder om at forsvinde, hvilket de efterkom.

Da den kvindelige beboer efterfølgende henvendte sig i lejligheden ovenpå, kunne hendes overbo afvise, at han var ved at flytte.Der blev ved hændelsen ikke umiddelbart stjålet noget.

Begge kvinder beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, brun i huden med sort hår. Iført mørkt tøj og blåt/hvidt mundbind. Talte dansk med accent.

En mand, som muligvis kan sættes i forbindelse med de to kvinder, blev set køre rundt i området i en mørkeblå Ford Fiesta. Det oplyser Nordsjællands Politi.
Steff

arrow Smed kniv fra sig, da politiet kom
19. maj 2020 kl. 12:39 Opdateret: kl. 12:39
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS