30. maj 2020
Søren Gudmann er den første dansker, som har besteget det højeste bjerg på syv kontinenter. Pressefoto
Søren Gudmann er den første dansker, som har besteget det højeste bjerg på syv kontinenter. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Kom helt til tops med Søren Gudmann

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Kom helt til tops med Søren Gudmann

Bjergbestigeren fortæller på Hovedbiblioteket 2. marts om udfordringerne

Villabyerne - 28. februar 2020 kl. 06:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 2. marts kl. 19 har Lions Hellerup i samarbejde med Gentofte Hovedbibliotek arrangeret foredrag med Søren Gudmann under overskriften 'Vil du med til toppen'.

Bjergbestigeren Søren Gudmann er den første dansker,som har besteget det højeste bjerg på hvert af Jordens syv kontinenter.

Han vil indvi tilhørernes i de mange elementer, som det kræver at være bjergbestiger, om livstruende situationer, om at tage ansvar, men også om hvad man får ud af en sådan bedrift.

Søren Gudmann stiftede bekendtskab med friluftslivet som spejder i drengeårene og har senere dyrket det i både ekstreme og mere komfortable former. Han boede 13 år i Norge, hvilket jo unægtelig gjorde det lettere at komme ud i noget vild natur.

Der dyrkede han først mest skiløb, men begyndte at klatre med en drøm om at nå toppen af Mount Everest. I 2005 blev han den første dansker til at bestige 'Seven Summits' - det højeste bjerg på hvert af klodens syv kontinenter.

Passionen for bjergene har bragt ham på toppen af en lang række bjerge, herunder yderligere to 8000'ere. Sideløbende er det blevet til en god del skiture, både langrend, telemark, alpint og randone.

Entré støtter Lukashuset

Foredraget foregår i Øregårdssalen.

Billetter 95 kr. købes på genbib.dk/billetter. Hele indtægten fra arrangementet går til Lukashuset - Børne- og Unge Hospice.

jesl

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

KONTAKT OS