27. oktober 2020
De to undervisere Anders Rhedin og Mathias Lilholt lærer 15 unge om skabelsesprocesen inden for musikken. Det foregår i Musikbunkeren i løbet af denne uge.
De to undervisere Anders Rhedin og Mathias Lilholt lærer 15 unge om skabelsesprocesen inden for musikken. Det foregår i Musikbunkeren i løbet af denne uge.
Foto: mvlk68
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire intensive dage for unge med musikalsk skabertrang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire intensive dage for unge med musikalsk skabertrang

15 unge musikere/sangskrivere mødes under jorden i efterårsferien

Villabyerne - 15. oktober 2020 kl. 17:11

I efterårsferien mødes 15 unge mellem 15-25 år i Musikbunkeren i Gentofte. Til fælles har de en musikalsk skabertrang, som skal guides og realiseres under jorden i Bernstorffsparken.

Det er Skaberskolen Bootcamp, som har arrangeret de fire intensive dage, hvor de unge med hjælp fra de to undervisere Anders Rhedin og Mathias Lilholt skal gennemgå en kreativ proces, hvor idéer bliver realiseret.

"Bootcampen handler lige så meget om skabelsesprocessen - hvordan vi skaber. Vi skal undersøge, hvordan idéerne opstår, udvikler sig og hvordan vi kan skabe mønsterbrud i de kreative processer, langt før vi kender produktets slutform. På Skaberskolen ser vi nemlig idéudvikling som en læringsproces, og vi vil se, hvad der sker, når man udvikler en idé helt derud, hvor man slet ikke kan huske, hvordan den startede," fortæller de to undervisere.

Villabyerne aflægger bootcampen besøg, så i næste uges avis kan I læse mere om de 15 unges skabelsesrejse under jorden.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

KONTAKT OS