30. oktober 2020
bjørnotto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevrådsformand Bjørn fra 8.: "Det er vigtigt, at vi får indført røgfri skoletid"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevrådsformand Bjørn fra 8.: "Det er vigtigt, at vi får indført røgfri skoletid"

Q/A Bjørn Otto Juhl Hansen, 14 år. Går i 8. klasse på Busses Skole og er formand for skolens elevråd, næstformand for Det Fælles Elevråd og medlem af Gentofte Kommunes opgaveudvalg Unges Sundhed og Trivsel

Villabyerne - 24. januar 2020 kl. 08:08
Af Signe Haahr Petersen

Hvad tænker du om den nye undersøgelse, der viser, at Gentoftes unge drikker og tager flere stoffer end danske unge generelt?

"Det tænker jeg ikke er så godt. Gentoftes unge har mange penge i forhold til andre unge, og dermed kan man nemmere få midlerne til at købe alkohol og stoffer. Det er også nemmere at få fat i, når vi bor så tæt på hovedstaden. Det ville nok være noget andet, hvis man boede på en bondegård midt i Jylland."Hvad tror du, kan løse problemet?

"Til at starte med tror jeg, det er rigtig vigtigt, at vi får indført røgfri skoletid, som vi har fremlagt for Kommunalbestyrelsen."

arrow Læs også: Student fra Aurehøj: "Jeg ved, der er mange der tyer til hash for at dæmpe deres angst"

"Og så må vi se, hvad det ellers bliver til fra opgaveudvalget. Vi har blandt andet kigget på den islandske model. Nogle af tingene i modellen er rigtig fine, og nogle af tingene er for radikale. Udgangsforbud for unge for eksempel, går vi ikke ind for. Vi har også snakket om idrætsklubber. Det tror jeg også er et godt sted at starte i forhold til at få unge ind i sunde fællesskaber."

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

KONTAKT OS