20. juni 2021
Blå blink foto Rigspolitiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyre biler ramt af tyverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyre biler ramt af tyverier
Villabyerne - 06. maj 2021 kl. 11:59

Fire biler i den dyre ende i Charlottenlund og Hellerup er i de seneste døgn blevet ramt af tyverier.

arrow Læs også: Biler skrællet for dyr elektronik

Mellem tirsdag klokken 23 og onsdag klokken 07.30 brød en ukendt gerningsperson ind i en Porsche, som holdt parkeret på Slotsvej. Fra bilen blev der stålet airbag, midterkonsol og multimedieanlæg.

Også fra en BMW, som holdt parkeret på samme vej blev der stjålet en airbag. Derudover blev der også stjålet rat, radio og gear fra bilen. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at opbryde en af bilens døre.

Grundet sammenfald i gerningssted og -tidspunkt har Nordsjællands Politi en formodning om, at der er tale om den samme gerningsperson til begge hændelser.

Skete også i Hellerup

Mellem tirsdag klokken 18 og onsdag klokken 07.45 blev der fra en BMW, som holdt parkeret på Baunegårdsvej, stjålet navigationssystem, airbags og radio. Gerningspersonen skaffede sig adgang til bilen ved at knuse ruden i venstre bagdør.

Der havde også været foretaget indstigning på samme vis i en anden BMW, som holdt parkeret på samme vej mellem tirsdag klokken 19 og onsdag klokken 15. Herfra blev der stjålet en infoskærm, oplyser Nordsjællands Politi. jbl

arrow Airbags stjålet fra to biler
18. februar 2021 kl. 13:28 Opdateret: kl. 12:29
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

KONTAKT OS