24. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dimissionsfest på JAC med smil og tårer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dimissionsfest på JAC med smil og tårer
Opdateret 04. juni 2020 kl. 02:00
Villabyerne - 13. maj 2016 kl. 14:00
Af Af Annette Houman

Der var masser af smil, klapsalver og glædestårer, da over 80 borgere med særlige behov blev fejret med dimissionsfest den 10. maj og fik overrakt beviser for at have gennemført et læringsforløb i Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC).

Det er andet år i træk, at borgerne på JAC har kunnet vælge kurser i bl.a. havearbejde, fotoarbejde, køkkenarbejde og IT som en del af deres værkstedstilbud eller aktivitets- og samværstilbud. Udgangspunktet er, at alle kan lære nyt, og at alle kan udvikle sig - uanset funktionsniveau og handicap - og dermed få nye muligheder i livet.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da kursister og gæster ankom på den røde løber, som var rullet ud i dagens anledning. Som sidste år holdt borgmester Hans Toft tale og overrakte beviser til de stolte borgere. Både pårørende og kolleger var mødt frem for at fejre borgerne, der afsluttede dagen med liveband og dans.

JAC fejrede også, at de er blevet et kompetencecenter med fokus på læring og udvikling og derfor har skiftet navn fra Job- & Aktivitetscenteret til Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret.

Til september starter en ny sæson med kurser, som de ca. 200 borgere, der er tilknyttet et dagtilbud på JAC, kan deltage i og dermed lære nyt og udvikle sig.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS