4. august 2021
Der blev tid til en del udflugter i løbet af de dage, drengene var på sommerturné i Island. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Der blev tid til en del udflugter i løbet af de dage, drengene var på sommerturné i Island. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det Danske Drengekor sang sig igennem Island

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Danske Drengekor sang sig igennem Island

25 drenge fra Det Danske Drengekor er kommet hjem fra sommerturné i Island

Villabyerne - 17. juli 2021 kl. 10:43

25 drenge fra Det Danske Drengekor med base i Helleruplund Kirke er netop kommet hjem fra sommerturné i Island - mætte af store oplevelser. Ugen bød på masser af udflugter i den vilde islandske natur.

Drengene besøgte blandt andet den aktive vulkan Fagradalsfjall, det geotermiske område Krysuvik, en flere tusind år gammel lavatunnel, Thingvellir National park, geysir med kogende vand op i luften hver 5. minut, det imponerende Gullfoss vandfald samt Laugardalslaug Friluftsbad med 30-40 grader varmt vand. Derudover blev der også tid til at passe drengenes yndlingsbeskæftigelse nemlig souvenirshopping i Reykjavik.

En håndfuld koncerter

Der blev der også tid til sang. Koret sang en håndfuld koncerter i kirker i Reykjavik og i Akranes. Til en af koncerterne dukkede en af drengekorets tidligere dirigenter, Steen Lindholm og hans islandske hustru op.

"Drengene leverede et brag af en koncert og var helt høje af oplevelsen bagefter," skriver Det Danske Drengekor i en pressemeddelelse.

Efter halvandet år med mange ufrivillige Corona-pauser og restriktioner ser fremtiden nu igen lidt lysere ud for Det Danske Drengekor - både socialt og sangmæssigt - og der er plads til flere velsyngende drenge fra lokalområdet og omegn. skriver koret.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

KONTAKT OS