15. maj 2021
Der er få deciderede kirkegårde til kæledyr, men de findes; blandt andet i Tårnby på Amager, hvor billedet er fra. Charlotte Dahl (DF) vil have en dyrekirkegård i Gentofte Kommune. Arkivfoto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der er få deciderede kirkegårde til kæledyr, men de findes; blandt andet i Tårnby på Amager, hvor billedet er fra. Charlotte Dahl (DF) vil have en dyrekirkegård i Gentofte Kommune. Arkivfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-spidskandidat: Gentofte skal have en dyrekirkegård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-spidskandidat: Gentofte skal have en dyrekirkegård

49-årige Charlotte Dahl er nomineret til Dansk Folkepartis spidskandidat i Gentofte til efterårets kommunalvalg. Hendes mærkesager er folkeskolen, en kirkegård til kæledyr og mere parkeringskontrol

Villabyerne - 19. marts 2021 kl. 10:47
Af Joachim Christensen

På sit seneste møde har Dansk Folkepartis bestyrelse i Gentofte besluttet at indstille Charlotte Dahl til spidskandidat ved det kommende kommunalvalg. Så snart corona-restriktionerne tillader det, vil der blive indkaldt til et egentligt opstillingsmøde, hvor partiets medlemmer kan tage endelig stilling.

arrow Læs også: Kasper skal skaffe Liberal Alliance en plads i kommunalbestyrelsen

Charlotte Dahl er 49 år og er født og opvokset i Klampenborg, hvor hun i dag bor med sin mand, Morten. Hun er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i Gentofte Kommunes skolevæsen i 16 år. I dag hjælper hun sin mand i hans virksomhed.

Til kommunalvalget har hun en bred vifte af mærkesager. Det gælder først og fremmest folkeskolen, som hun mener bør lave et samarbejde med kommunens kirker omkring højtiderne, ligesom der skal mere fokus på de timeløse fag som seksualundervisning.

Hun ønsker også, at Gentofte får en kirkegård for kæledyr.

"Mange af Gentoftes borgere har kæledyr, de elsker højt. Desværre har ikke alle borgere i kommunen mulighed for at begrave deres kæledyr i haven, når den dag kommer. Det er svært at tage afsked med ens kæledyr, og mange har behov for at gå et sted hen for at mindes dem. Derfor bør vi i kommunen give borgerne muligheden for at begrave deres kæledyr på en dyrekirkegård i kommunen," siger hun.

Charlotte Dahl peger også på miljøet, hvor Gentofte Kommune fortsat skal være en grøn kommune, og så vil hun sætte ind med mere kontrol af parkering.

"En del borgere i Gentofte Kommune har det desværre med at parkere, som det passer dem bedst, hvilket betyder store gener for handicapbusser, den offentlige transport og borgere, hvis udkørsler bliver blokeret. Desværre vælger mange også at benytte handicapparkeringspladserne, hvilket der skal gøres op med. Der skal være meget kontrol af dette," siger hun.

arrow Søren Heisel skal trække flere S-stemmer
02. februar 2021 kl. 10:09 Opdateret: kl. 10:03
arrow Efter 28 år på posten: Borgmester stopper
11. januar 2021 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:53
arrow Genvalgt som SF's folketings-kandidat
04. december 2020 kl. 16:39 Opdateret: kl. 13:12
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS