18. april 2021
"Den (Villabyerne, red.) bragte dengang - og bringer fortsat - aktuelt og dybdeborende lokalstof. Hvor skulle vi ellers få kommunal viden og debat fra?," spørger vor læser.
"Den (Villabyerne, red.) bragte dengang - og bringer fortsat - aktuelt og dybdeborende lokalstof. Hvor skulle vi ellers få kommunal viden og debat fra?," spørger vor læser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Villabyerne fortjener netop mediestøtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Villabyerne fortjener netop mediestøtte
Villabyerne - 26. februar 2021 kl. 07:48
Af Carsten Petersen, Ordrupvej 67 b, Charlottenlund

På Villabyernes debatsider bragtes 17. februar et læserbrev af Dennis Flydtkær (DF) omhandlende mediestøtte. Jeg kan kun give ham ret i de her fremførte synspunkter.

arrow Læs også: DEBAT: Ugeaviserne fortjener også mediestøtte

Jeg voksede op i Hellerup i 1970'erne og husker stadig, hvordan min mormor så frem til, at Villabyerne hver onsdag lå i postkassen.

Den bragte dengang - og bringer fortsat - aktuelt og dybdeborende lokalstof. Hvor skulle vi ellers få kommunal viden og debat fra?

Ugens udgave er fordelt på sektioner, hver på 14 sider. Min simple optælling viser, at det primært er boligannoncer, der fylder avisen, efterfulgt af områdets store dagligvarebutikkers annoncering. Alt i alt fylder annoncer i denne udgave cirka 2/3 af avisen.

Hvis vi skal have en lokal­avis, der ikke bare er en annoncesølje, men også forholder sig kritisk til udviklingen i kommunen, kræver det ressourcer - læs penge. Og reklamer får vi jo alligevel i stride strømme via posten. Og avisen er samtidig et omdrejningspunkt for formidling af kulturelle arrangementer m.v.

Nogle vil givetvis henvise til, at avisen er tilgængelig online, hvilket reducerer behovet for den fysiske avis. Men igen, husk på, at en betydelig del af kommunens borgere er oppe i årene, hvor det at sidde med bladet mellem hænderne, er det mest naturlige.

Hvor ansvaret ligger for at drive debatten herom videre rent politisk, står mig uklart, men nogen bør gøre noget for at rejse debatten, så Villabyerne ikke blot bliver en husomdelt reklamefolder.

arrow Villabyerne-journalist skal kåre årets bedste historier
04. juli 2020 kl. 17:33 Opdateret: kl. 10:17
arrow Fra Rådhuspladsen til Ringsted: Villabyerne har fået nye ejere
27. november 2019 kl. 14:00 Opdateret: kl. 00:52
arrow To priser til Villabyerne
09. oktober 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 01:26
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS