17. september 2021
Der bliver kørt for hurtigt i Gentofte Kommune, mener to læserbrevsskribenter.
Der bliver kørt for hurtigt i Gentofte Kommune, mener to læserbrevsskribenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vanvidsbilister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vanvidsbilister
Villabyerne - 27. juli 2021 kl. 07:26
Af Niels Erik Andersen, Niels Andersens Vej 3, Hellerup

Såfremt Nordsjællands Politi måtte ønske at vinde lidt af borgertilliden efter corona-festerne tilbage, og såfremt politiet også vil yde et bidrag til at øge trafiksikkerheden i kommunen, kunne en målrettet indsats mod vanvidsbilister være en god begyndelse. Ulovlige parkeringer er der jo ingen i den kommunale administration eller hos politiet, der gider tage sig af. Der kan imidlertid beslaglægges en større mængde biler og kørekort ved gennemførelse af fartkontroller på Niels Andersens Vej og Tuborgvej mellem Rygårds Allé og Bernstorffsvej.

Kontrollerne bør på hverdage mest effektivt gennemføres efter 16-tiden og i løbet lørdage og søndage efter kirketid. Hverdagsmorgener og eftermiddage er trafikken på Niels Andersens Vej klumpet sammen ved Rygårds Skole på grund af afsætninger, ulovlige parkeringer og andre færdselslovsovertrædelser, hvorfor passager med hastigheder over den tilladte er begrænset.

Sommerferietiden har medført en reduktion af vanvidskørslen, og da politiet også skal have ferie, bør en maksimalt optimeret kontrolindsats formentlig først sættes i værk primo august. Men så er fartdjævlene jo behørigt advaret.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

KONTAKT OS