13. april 2021
Det kan kun gå for langsomt med at genåbne butikkerne, mener Colette Brix. Arkivfoto
Det kan kun gå for langsomt med at genåbne butikkerne, mener Colette Brix. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Uforsvarlig nedlukning drevet af frygt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Uforsvarlig nedlukning drevet af frygt
Villabyerne - 24. februar 2021 kl. 08:34
Af Colette Brix, formand for DESA - Dansk Erhvervssammenslutning

Der bliver brugt meget krudt på en virus, der rammer flest meget mildt og ganske få dødeligt. Frygt for Corona og for at dø er så massiv, at kuren er værre end sygdommen.

arrow Læs også: DEBAT: Vores vaner har ændret sig, og det kan ramme vores byliv

Vi zapper rundt i daglige smittetal. Hvor mange indlagte? Hvor mange døde? Hvor i landet? Bemærk, hvor meget Ishøj er hængt ud, efter at borgmesteren droppede Socialdemokraterne.

Hvor mange skal bures inde? Hvor mange grænser lukkes? Ustandseligt bliver vi mindet om frygten, vi skal helst blive hjemme og ryste i bukserne, for nu kommer en ny mutant. Så er det en fra Storbritannien, så Afrika. Vi får nye mutationer og den ene næsetest efter den anden, så næsemembranen snart er slidt væk.

Vi bliver bombet med informationer om den ene vaccine frem for den anden, mens de lokale butikker er lukket. De uheldige må se til, at handlen går til de heldige helte, der har gyldne tider.

Folk ser forfærdelige ud, mænd har hestehaler og vildmandsskæg eller har fået en fræser revet igennem håret, mange ligner hulemænd. Kvinder er begyndt at blive grå i toppen, overskægget er groet, bryn bliver tegnet skævt, og vipper er usynlige, men det er jo kun personlig velvære, og det skal ofres, for smitten lurer sammen med frygten.

Til stor glæde gik jeg på Jægersborg Allé, Ordrupvej, Strandvejen og Gentoftegade, og mange af de tvangslukkede butikker havde sat skilte op om, at de åbner den 1. marts kl. 10, fuld opbakning.

Den økonomiske massakre står for døren, når de åbner med gamle regninger, banker og skattevæsen, der vil se gryn. Tænk, det kan en enerådig statsminister bevirke.

Vi er dødtrætte af testtal, vacciner og bekymringer med idiotiske pressemøder, hvor der bliver fumlet rundt i forklarmigrøvrestriktioner. Se frygten i øjnene, åbn op og klap i.

arrow Nyt lys på Alléen: Vil satse på dansk design
04. marts 2021 kl. 13:27 Opdateret: kl. 11:08
arrow Butikker fejrede genåbning med flag: Skønt og tiltrængt
03. marts 2021 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:27
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS