7. maj 2021
I samarbejde med kreative borgere må kommunen udarbejde en lokalplan for området, som omfatter det, vi har brug for i vores kommune, skriver Dina Wildt om Travbanens areal. Foto: Hans Henrik Tholstrup
I samarbejde med kreative borgere må kommunen udarbejde en lokalplan for området, som omfatter det, vi har brug for i vores kommune, skriver Dina Wildt om Travbanens areal. Foto: Hans Henrik Tholstrup
Foto: Hans Henrik Tholstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Travbanen kan byde på fantastiske muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Travbanen kan byde på fantastiske muligheder
Villabyerne - 09. april 2021 kl. 12:25
Af Dina Wildt, Dalstrøget 73, Dyssegård medlem af bestyrelsen, SF Gentofte
arrow Læs også: Skal travbanen flytte? Fremtiden er stadig uvis

Gentofte Kommune er tæt bebygget og mangler i den grad plads. Tanken om, at et kolossalt areal som Travbanen kan komme i spil, hvis den flytter ud af kommunen, hvilket ifølge denne avis overvejes, sætter drømme i gang.

Drømme om bæredygtigt byggeri - boliger, der er til at betale, til børnefamilier, til unge og ældre, til bofællesskaber. Drømme om værksteder, butikker, små virksomheder, cafeer, børneinstitutioner og et ældrecenter. Drømme om grønne fællesarealer, plads til sport og leg og samvær. Hvis det bliver sådan, at Travbanen flytter, kan det ikke gå for hurtigt med at gøre drømmene til virkelighed.

I samarbejde med kreative borgere må kommunen udarbejde en lokalplan for området, som omfatter det, vi har brug for i vores kommune. Alt for ofte sker det omvendte, at et eller andet stort byggeselskab kommer til en kommune med en plan, som det anmoder kommunen om lokalplanlægning til at gennemføre.

Det må ikke ske på dette fantastiske område. Her skal kommunens egne planer og behov være udgangspunktet for udviklingen af et nyt og levende stykke Gentofte.

arrow DEBAT: Sport på travbanens arealer
02. april 2021 kl. 07:48 Opdateret: kl. 17:09
arrow DEBAT: Spekulationer om Travbanens fremtid
29. marts 2021 kl. 06:39 Opdateret: kl. 17:13
arrow DEBAT: Mister kommunen travbanen?
18. marts 2021 kl. 17:05 Opdateret: kl. 17:14
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

KONTAKT OS