20. januar 2021
Colette Brix, Venstre.
Colette Brix, Venstre.
Foto: GAB photography
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nølehoveder i Skat på tyvetogt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nølehoveder i Skat på tyvetogt
Villabyerne - 27. november 2020 kl. 10:58
Af Colette Brix, formand DESA - Dansk Erhvervssammenslutning
arrow Læs også: Gentofte taber skattesag i Højesteret

Man ved, at indbrudstyve kan lide at komme tilbage og stjæle de steder, de har været før, og sådan er det også med Skat.

I sagen om dødsboskatten snorksov de ikke som i udbytteskandalen, hvor milliarderne fløjtede ud af kassen, denne gang var de blot ufatteligt langsomme. Dødsboskatten er ikke fløjet ned i en snedig mands lommer i Dubai, fordi de snorksov tornerosesøvn i skattevæsenet. Næ, denne gang røvede skattevæsenet Gentofte Kommune for dødsboskatten efter 71 Gentofteborgere, der har efterladt 16 millioner kroner til Gentofte.

Læg hertil dødsboskatten efter hr. Mærsk Mc-Kinney Møller, hvor 1,5 milliarder kroner er røget ned i gabet i den store kasse, som skulle være gået til kommunen.

Men selvom 'Slowly Skat' vedgår, at alle oplysninger er afleveret inden for tidsfristen, og de 71 borgere var indberettet korrekt og til tiden, så havde de snorksovende skattefolk ikke fået oplysninger indberettet i deres snørklede bureaukratiske systemer, og deres totale sløvsind endte så med, at domstolene gav 'Slowly Skat' medhold i, at Gentofte Kommune ikke skulle have en øre efter deres egne borgere.

Gentofte Kommune ankede selvfølgelig sagen til Højesteret, og det fik Gentofte Kommune heller ikke en krone ud af, andet end en regning for sagsomkostninger på 2,6 millioner kroner. Det er jo totalt uforståeligt for sunde fornuftige mennesker. Men et lille plaster på såret kom der ud af det, for Gentofte Kommune holdt stædigt på sin ret, og fremover bliver denne farce af dødsboskatten ændret, så kommunerne i hele landet kan beholde en slat af dødsboskatten i egne kasser, når staten har fået sit på det tørre, og der bliver indberettet til tiden.

Det gælder som med det forrykte uretfærdige tyveri af udligningsskatten, og det gælder denne forrykte dødsboskat, at kan staten og siddende politikere komme ned i vores kasse i Gentofte, så gør de det, og de gør det igen og igen, og de flover sig ikke engang, for de overholder jo loven, men altså bare ikke når det gælder rigets grundlov, og går den, så går den. Det er jo håbløst med 'Slowly Skat'.

arrow FAKTA: Disse 15 kommuner vil sætte skatten op
27. august 2020 kl. 09:32 Opdateret: kl. 16:40
arrow DEBAT: Et mere rimeligt og dynamisk udligningssystem efterlyses
14. juli 2020 kl. 19:36 Opdateret: kl. 21:18
arrow Regeringen vil lempe på regning til Gentofte
08. juli 2020 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:07
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

KONTAKT OS